fredag 24 november 2023

FEM FREDAGSFRÅGOR

Så har en vecka gått igen. Det är inte klokt vad fort veckorna går men vad sega dagarna kan kännas. I alla fall när man (alltså jag) bara sitter här hemma och inte gör nåt vettigt!

Tänkte att det var bäst att lägga ut en bild på hur jag ser ut nu för tiden.
Annars kanske du inte skulle känna igen mig om vi träffades...

Igår var jag dock på hjärtsviktsavdelningens sjukgymnastik på VC - och det är ganska trevligt. Det är jag och tre jämnåriga gubbar, vilket gör att stämningen är ganska uppslupen trots att vi jobbar hårt hela tiden. Vi är alla rätt slut när det efter en timme är dags att gå hem. Och idag har jag en otrolig träningsvärk, men det gör inget för jag har inget ansträngande jag ska göra idag.

Kolla in alla löv som kommit ner i stormen som varit sista dagarna.

ELISAS FEM FRÅGOR

Elisa är duktig som varje vecka fixar dom här frågorna till oss. Det måste hon få en stor eloge för! Tack!!

  1. Vad är något du tar för givet men är tacksam för?  Att jag och min gubbe fortfarande är gifta efter alla dessa år - och faktiskt aldrig har funderat på att dela på oss trots att vi dessutom jobbade ihop sen 70-talet.
  2. Vilken tradition under årets högtider betyder mest för dig?  Julaftonsmiddagen...
  3. Vilken upplevelse under det gångna året uppskattar du mest?  Mycket knepig fråga eftersom det bara hänt en massa tråkigt i år egentligen, men alla dagar med Molton är mycket uppskattade.
  4. Vilken utmaning under året är du glad att du tog dig an?  Fick inte många  utmaningar i år, men att delta i gruppgymnastik trodde jag inte jag skulle gilla!  
  5. Vad är du mest tacksam för i år?  Förutom att jag lever, att Rolle fått sina hörapparater så vi kan prata med varandra utan att det blir en massa missförstånd...

SUSIE


8 kommentarer:

chica sa...

Que bom te ver!

E que bom estás gostando da fisioterapia.

Lindas respostas! beijos, chica

Mrs Calloway sa...

jättebra! då vet jag att om jag möter en snygging på stan så är det du!vi vadar i tunga våta löv. maken fyller den ena sopsäcken efter den andra. vi har en tysklönn och två stora bokar på den lilla tomten. julaftonsmiddagen gillar jag också. då brukar hela familjen vara samlad. gruppgymnastik kan vara väldigt kul. det låter som om du var i ditt rätta element. farbröderna har säkert trevligt också

Hannele sa...

Härligt att ni har varit tillsammans så länge, jobbat ihop också!

Ingrid sa...

Du var inte nöjd med håret när du kom från frissan, men fotot i det här inlägget är du ju jättefin!
Kul att du trivs på gympan och tycker att det är trevligt. Det måste väl vara skönt att få komma hemifrån lite och gnabbas med gubbarna.
Ha en fin helg!
Kram, Ingrid

Paula sa...

Jag som haft rakt stripigt hår hela livet om jag inte hårdpermanentat det är ju avis på dina fina lockar. Vilken fin headerbild du har lagt in, med en ljuvlig dimma som ligger över myren..
Jag kan nästan se dig framför mig tillsammans med dina tre gubbtränarkompisar, tror ni har jätteskoj! Jag skulle ju helst stryka ett streck över hela julhelgen, men jag har blvit något bättre på att tolerera den sedan småbarnen tillkom. Men, jag är glad när den är över, den är så otroligt materialiserad , man ska jaga klappar och mat, och pynt och jag vet inte vad, har lidit så mycket under åren som ensamstående mamma med dåligt samvete...
Nu kan jag koppla av, njuta av julaftonen med familjen, åka hem, pusta ut och veta att det dröjer ett år...
Helgkram från pörtet

Klimakteriehäxan sa...

Känner viss samhörighet med damen i solstolen på teckningen ...
Bra jobbat med gruppgympa, jag kommer mig inte för.

Kina sa...

Kommer jag till Gotland så ska jag titta efter dig! Håret blev ju bra. och lättskött inbillar jag mig.
Härligt att du och gubben hängt ihop i så många år. Men då är det på tiden att du hänger med lite nya gubbar också, och det verkar ju vara en trevlig liten grupp du hamnat i! Man behöver träffa lite andra människor ibland. Då njuter man ännu mer när man kommer hem till sitt.
Härlig bild du hittat. Kram till dig och ha en fin helg!

Anna i Portugal sa...

Så fint att läsa om er kärlek. Sånt gör mig alltid glad. Gruppträningen var väl verkligen en utmaning som du antog och klarade. Ha en fin helg!