måndag 30 oktober 2023

FOTVÅRD

 Igår, måndagen, var jag till fotvården vilket var jätteskönt. Inte för jag har en massa förhårdnader som behöver tas om hand, jag går ju inte omkring så mycket, men mina "klor" hade växt och var jättelånga!

Sist fick jag lämna återbud eftersom det var då jag låg på sjukhuset för nyupptäckt hjärtsvikt. Men nu blev det äntligen bli av. På en tå hade jag också en liten skada som behövde ses över. 


Skadan kom sig av att Molton tog sats och skulle hoppa upp i soffan och gjorde ett avstamp på en av mina bara fötter. Gjorde rätt ont, det började t.o.m. blöda - men det var ju inte illa ment så jag blev inte arg...


Och på tal om Molton så ligger han under skrivbordet i sin korg just nu. Han ska hämtas snart efter att ha sovit över hos oss sen igår. Sen får vi se när han kommer tillbaka igen den här veckan - vi hoppas på i morgon förstås!

Forsytiabusken som slog mot väggen när det var storm är numera helt nerklippt av Rolle. Ska bli spännande att senare idag få se hur det blev... jag är lite orolig!

SUSIE

3 kommentarer:

Anita, de fyra blomsterhaven sa...

Så skönt med fotvård. Då håller vi tummarna att det blir av idag. Mysigt att ni får ha Molton över natten. Hoppas han kommer resten av veckan också.
Och så hoppas jag att forsythian blev bra!

Kram Anita

Maribel sa...

Hej Susie!
Det låter skönt med fotvård, hoppas det gick bra denhär gången.
Förstår att ni är förtjusta i Molton, han ser så söt ut.
Ha det gott /Kram Marika

Lena i Wales sa...

Skönt med fotvård! Jag har också många förhårdnader.
Härligt att ha Molton hos er.
Ha det bra!