söndag 3 september 2023

INNESITTANDE & NÅGRA BLOMBILDER

 Den här veckan har jag inte varit ute många minuter. Varken i trädgården, i växthuset eller på altanen!

Anledningen är naturligtvis min magsjuka efter kräftätningen, men också att vädret har satt käppar i hjulet för mig. Jag har stått vid ytterdörren ett antal gånger med kameran beredd i handen, när det helt plötsligt börjat stänka. Och gå ut då och fota har jag inte haft nån lust till. 

Det vore inte så kul om det kom massor med regn när jag är längst bort - behöver ju massor av tid för att kunna ta mig in igen och även gärna kunna vila på nån bänk på vägen in. Därför vet jag faktiskt inte riktigt vad som hänt i trädgården och i växthuset.


Och några vindruvor som jag pratat om så länge att jag ska ta rätt på har jag inte fixat. Rolle har dessutom hittat ett nytt recept på en äppelkaka som han frågade om jag kunde göra och i ett mycket svagt ögonblick sa jag; Javisst! Skulle jag inte gjort, receptet ligger nu vid arbetsbänken i köket och jag känner mig skyldig...


Men det är inte bara jag som inte skött mig. Dom 2 killar som skulle komma hit antingen i torsdags eller fredags för att gräva upp "poolrabatten" har varken visat sig eller ringt. Men dom går ju in under rubriken "hantverkare" och dom vet man ju hur dom är! Nu får vi se om dom dyker upp i morgon, annars får man ringa chefen på företaget och gnälla och det är inte kul...

SUSIE


3 kommentarer:

Anna i Portugal sa...

Hoppas hantverkarna kommer imorgon, inte roligt att bli behandlad så där! Och hoppas också du kan komma ut i trädgården kommande vecka. Äppelkaka är så himla gott, så det hoppas jga också blir bakat och är gott!

Maribel sa...

Hej Susie!
Fina bilder på vackra växter. Vi har haft några soliga dagar, och det är riktigt trevligt. Hoppas att det vänder hos dig med så du kan komma ut. Det är inte kul att vänta på hantverkare, det är lite konstigt att de inte kan ringa och tala om ifall de tänkt komma.
Ha det så gott /Kram Marika

Ingrid sa...

Hoppas att "hantverkarna" dyker upp i dag!
Glad måndag!
Kram, Ingrid