fredag 17 februari 2023

FEM FREDAGSFRÅGOR

 Trots det hemska vädret, blåsigt - ska tydligen bli ännu värre med stormbyar i morgon - samt regnigt och grått, känner jag mig rätt pigg och glad idag. 


Egentligen skulle jag vara jättetrött för jag vaknade 03.45 och kunde inte somna om. Så när klockan var 05.15 gick jag upp och la mig i soffan framför TVn inlindad i värmefilten. För då brukar man ju kunna sova om det är nåt ointressant program. Vilket det var, men inte 17 kunde jag somna inte, så jag vet redan vad jag kommer göra efter middagen.....ELISAS FEM KLURIGA FRÅGOR

  1. Vad har du gjort för dig själv i veckan?   Skulle ha fixat håret i måndags, men det blev inställt på grund av sjukdom. Hade då väntar i 1,5 månad, så jag blev "lite" besviken när jag ringde i onsdags för att få en ny tid och fick höra att det fanns ingen ny tid för mig förrån i slutet på mars!? Alltså har jag i dagar försökt att hitta en ny frissa som har tid samt en lokal där jag lätt kan ta mig in (= inga trappor)!
  2. Vad gör du för att må bra?  Går på sjukgymnastik på VC plus tränar så gott det går hemma!
  3. Hur livar du upp en tråkig dag?   Försöker hitta nåt bra TV-program, helst nån engelsk deckare, samt ber Rolle köpa nåt gott och lättlagat till middag (gärna sushi eller nåt annat kul). Ringer mina goda vänner!  Kan ju inte roa mig med så mycket annat för närvarande.....
  4. Vad skrattar du för tillfället åt?   American Home Videos DJURVERSIONERNA på TV.
  5. Hur kan idag bli en riktigt bra dag?   Om jag lyckas gå på gåbandet i 2 min som vi har. Det går lite väl fort på den lägsta hastigheten och jag är så vinglig och väldans rädd för att ramla, så jag har bara klarat att gå i 30 sek hitintills. Banden hos VC går att sänka hastigheten betydligt lägre på, plus att där finns det folk som kan ta hand om en om man ramlar.....

SUSIE

8 kommentarer:

Hannele sa...

Duktigt att du tränar hemma, det går mycket fortare då, tråkigt med frisören.

Paula sa...

Du är så duktig med din rehab! Har du inga stöd för armarna på hemmagymmet? Eller har du inte den styrkan i armarna att de kan hindra dig från att ramla? Ja det är sannerligen inte lätt. Har själv yrsel och balansproblem sedan länge pga mitt tilltäppta halskärl, och hela denna vinter har ju varit så otroligt halkig så jag är rädd varje dag trots broddkängor.
Hoppas du hittat en ny frissa! Jag borde också klippa mig men har bestämt mig för att vänta till möss-vintern är över, så länge jag använder mössa är det värdelöst att försöka vara snygg i håret!
Helgkram från pörtet

Lena i Wales sa...

Skönt att du känner dig pigg och glad.
Du verkar verkligen göra det bästa av situationen och kämpar på.
Hoppas du får en fin och lugn helg!

Kina sa...

Det där med frissan är ett gissel. Skulle behöva gå mycket oftare, men det är ju så himla dyrt. Men jag fick ett presentkort på tre klippningar av mina barn i julklapp (trots att vi bara ska köpa åt barnen). Men jag blev jätteglad!
Vad bra att du tränar hemma. Även om det inte blir så långa pass i början, så låt det ta den tid det tar. Det är bra att inte ställa så höga krav på sig själv, utan ge sig till tåls.
Engelska deckare är bra! Tusenfalt bättre än amerikanska. Ha det gott!

Ingrid sa...

Du är duktig som kämpar på! Nu har vi ju en härlig tid framför oss och blir det bara lite värme ute så kommer du säkert att må mycket bättre. Just nu är det riktigt ruggigt med den här blåsten.
Kram, Ingrid

Mrs Calloway sa...

engelska deckare är i regel jättebra. de har så fantastiska skådespelare. jag var hos frissan i tisdags och sedan såg jag ine klok ut! jag fick gå hem och kamma till mig. byta frissa är näsan lika hemskt som att byta tandläkare. trevlig helg. kram

Maribel sa...

Hej Susie!
Hoppas inte Otto kommer på besök. Hos oss har det inte varit så farligt och idag är det sol och fint. Tråkigt med frissan du borde fått gräddfil då du väntat länge. Hoppas du hittar någon annan, när man väl har bestämt sig att det är dags då vill man inte vänta.
Ha det bra /Kram Marika

Marit sa...

Jeg våknet også kl.05.00 i dag, og fikk ikke sove noe mer. Sånne dager er så slitsomme, og da blir en jo så trøtt utover dagen.
Ønsker deg en fin dag!
Klem, Marit