tisdag 20 december 2022

JULBELYSNINGAR

 Granen  är uppställd och lyser fint i vardagsrummet. Det är en sån där konstgjord med små gnistrande ledlampor. Strax ska jag försöka klä den och sen ska jag fota den till ett inlägg i morgon. 

I alla fall den nedre delen, då kan jag sitta kvar i rullstolen. Det lär ta sin tid för mig, så det gäller att börja i tid för på eftermiddagen ska jag till VC i Hemse. Sen får Rolle klä den övre delen - under min noga övervakning..... *fniss*

Så såg belysningen i forsytian ut innan busken blev alldeles för stor - alltså får vi beskära den ordentligt i vår.

Idag har vi lilla Molton här fram till niotiden ikväll. Underbart mysigt! Han har både legat hos mig under täcket och på armen hos Rolle i soffan när han tittade på nyheterna på TV i morse. Sen har dom två varit ute på den långa prommisen, så nu äter Rolle lunch. Själv gick jag upp så sent att jag väntar med lunch minst en timme till.

Den här kransen med belysning har vi iaf fått upp i år...

Jag är faktiskt lite orolig för hur besöket på VC ska gå eftersom det är så vansinnigt isigt ute och jag som staplar fram med hjälp av en krycka. Hade tänkt stanna till hos min väninna Lisa i tingshuset på vägen in till Hemse, men Rolle får nog gå in själv. Han har ju dubbar, så in i huset får han inte gå men fram till ytterdörren för att hämta startsatsen går ju bra.....


Sån här gran skulle ja vilja ha på tomten - och vi hade några jättar som numera är nedtagna,
men vem 17 skulle ha grejat att klä dom!?

Lisa var bussig och erbjöd sig att igår köpa ett startset till nätet vi köpte på Rusta när dom skulle till Visby. Och förutom att hämta det så ville jag väldans gärna titta på hur deras nybyggda kök ser ut. Det är inte klokt det här med startsatser som saknas! Lisa & Ingemar saknade också en till det nät dom köpte för ett tag sen, så dom behövde alltså också köpa en!!

SUSIE




4 kommentarer:

chica sa...

Tão lindas as iluminações e enfeites de Natal! Vim hoje pra desejar FELIZ NATAL e que 2023 seja cheio de saúde, amor e muitas alegrias!

beijos,chica

Anita, de fyra blomsterhaven sa...

Hoppas det går bra på VC och var försiktig i den eventuella halkan. Jag var ute för en stund sedan och även om det är slask så finns lite is under.
Skrattade när jag läste om hur Rolle ska klä julgranen - under din noga övervakning. Jag vet hur det är, jag vill klä julgranen själv för att få det som jag vill :)
Mysigt att ni får ha Molton ända tills ikväll.

Kram Anita

Lena i Wales sa...

Var försiktig i halkan. Hoppas allt går bra på vårdcentralen.
Hundmys, låter härligt.
GOD JUL!

Marlise sa...

Dear Susie,
Thank you for your beautiful Christmas card.
She arrived with us just in time before Christmas.
Also on this way I wish you and Rolle a Merry Christmas.
Have a good start into the new year 2023.... and stay healthy.
Warm greetings Marlise and Brigitte