fredag 25 februari 2022

FEM FRÅGOR

Dagens frågor har kommit från Elisa och därför blir det också idag ett inlägg för mig. Jag tycker att det är kul att svara, det kan ibland behövas att man klurar lite, men framförallt är det trevligt att kika på vad mina bloggvänner har svarat.

Men idag är ju det här med kriget i Ukraina som man mest funderar på. Fast det är också nåt som man inte kan påverka alls, så jag överlåter det åt dom kunniga - som förhoppningsvis kan. Jag vill att EU och våra allierade ser till att Putin kommer att upptäcka att vi européer håller ihop.....


ELISAS FREDAGSFRÅGOR

  • Vad är en bra present att ge bort? Nåt som man vet att mottagaren vill ha, eller som man tycker passar mottagaren.

  • Vad är en dålig present att få? Har aldrig fått nåt sånt!

  • Vad står just nu på din önskelista? Har ingen.....

  • Har du någon gång bytt en present du fått? Nej, aldrig!

  • Vad tycker du särskilt mycket om att få? Älskar att få presenter, ALLT är välkommet!
😍

Jag fick ju faktiskt en present i veckan, eller rättare sagt fyra presenter!

Den första var Rolles svar på hans senaste prover; Alla blodprover såg bra ut, så någon skelettröntgen (som görs vid minsta misstanke att prostatacancern spridit sig) behövdes inte.

Nummer två var svaret på min mammografi; Den stora ärrbildningen efter operationen inne i bröstet hade minskat och för övrigt fanns inga som helst förändringar.

Sen kom det 3:e positiva "läkarsvaret"; Min kusins diabetes var helt OK - och samtidigt som jag fick reda på det berättade hon att hon skickat mig en Iphone 8. Alltså den 4:e presenten!
 
Alla 4 presenter inom en vecka!! Så härligt.....


SUSIE

14 kommentarer:

Karoleen sa...

Låter som att du är väldigt tacksam över att få presenter, det är bra =) Jag ser det som att jag alltid uppskattar att någon vill spendera sina pengar på mig, och förväntar mig aldrig något =) Det blir bäst så tycker jag! Ha en fin dag!

chica sa...

Lindas fotos e é bom saber mais sobre ti! Ótimo fim de semana! beijos, chica

Ingrid sa...

Det var inga dåliga presenter du har fått den här veckan!
Ha en fin fredag!
Kram, Ingrid

Klimakteriehäxan sa...

Bättre presenter än de du just fått får man nog leta länge efter.

Kina sa...

Det var verkligen presenter som heter duga! Finare går väl knappast att få! Hälsan är det absolut viktigaste här i livet. Ha det gott! Kram!

Hanneles bokparadis sa...

jo, egen önskelista är kort.

Violen sa...

Bättre presenter än så kan man knappast få!
Trevlig helg!

Mrs Calloway sa...

vilka underbara presenter du fått! 4 stycken inom loppet av en vecka! ang. Putin så måste detta väl vara början till slutet för honom. han måste vara bindgalen!

Bokdamen sa...

Toppen bra presenter du fått, kan inte finnas bättre! Ha en skön helg!

BP sa...

Sååååå jag gläds med dig och dina presenter du fick i veckan. Speciellt beskeden om din och din mans hälsa. Dessa positiva resultat slår faktiskt iPhone 8. Förresten köpte jag just den modellen för precis ett år sedan. Är väldigt nöjd med den, då den är "nästan idiotsäker".
Resten av dina svar hade kunnat vara mina svar.

Susjos sa...

Oj, vilka fantastiska presenter du har fått i veckan, toppen, kan inte bli bättre!
Ha en fin helg!

Paula Merio sa...

Idel positiva besked, härligt att höra! Och hälsan är ju viktigare än en IPhone, men nu är du ju också i behov av ny telefon så då passade den också utmärkt!Du älskar att få presenter, jag är lite tvärtemot jag, ger hellre än får. Har varit så hela livet. Tycker inte om att bli uppvaktad eller uppmärksammad. Tur vi är olika...
Kram från pörtet

Anita, de fyra blomsterhaven sa...

Så härligt att läsa om positiva saker som läget är nu i omvärlden. Vilka presenter! De bästa tycker jag var dom om ert hälsoläge. Och så är det ju naturligtvis inte fel att få en iPhone 8 i present. Ett inlägg som gjorde mig glad!

Kram Anita

Lena i Wales sa...

Vilka bra svar ni fick! Förstår att ni är glada båda två. Gläds med er.
Putten får vi strunta i nu och se det positiva med det andra.
Fortsatt fin helg!