tisdag 25 februari 2020

SOM JAG MISSTÄNKTE...

...och skrev igår; Det är INTE vår ännu! Även om SMHI har lurat i oss det. Nej det dröjer nog minst ett par veckor till!

Så här såg det alltså ut i morse när man vaknade. Det snöade för fullt! Och vi som inte haft nån vinter alls i år!! Det här är det värsta vinterväder vi har sett sen säsongen 2018/2019. Usch vad trist!!!

Jag som nästan hade tänkt gå ut och göra lite nytta i trädgården fick snällt stanna inne. Det var Rolles tur att gå ut med Santos, vilket kändes väldans skönt. För inte nog med att det snöade, det blåste också.....Men snön ligger inte längre kvar, fast den låg hela dagen, vilket känns riktigt bra.
Återkommer när det blir bättre väder!

SUSIE

5 kommentarer:

Ölandsvindar sa...

Skit också! Fast egentligen brukar vi få snö just i slutet av februari, precis när man börjar hoppas... I går fick vi bara en och annan snöflinga i regnet men tittar jag på väderprognosen ser det mörkt ut i morgon torsdag. Den som lever får se!

Anita, de fyra blomsterhaven sa...

Hu! Dom bilderna ser inte vårlika ut alls!
Här kom det inte många flingor vilket jag är glad för. Dom spår fortfarande snö imorgon så faran är inte över. Då spår dom dessutom minusgrader och då finns risken att snön ligger kvar. Usch ... har den inte kommit tidigare så kan den hålla sig borta!
Det bästa med att gå ut med hunden när det är busväder är att få komma in igen :) Du skulle se Lucy, hon bryr sig inte det minsta om vädret. Det kan snöa, hagla, regna och blåsa storm. Hon bara går på som vanligt och vill inte gå hem.

Ha det bra! Hoppas vädret är bättre hos er idag?
Kram Anita

Ingrid sa...

Det blev ju inte så mycket av det, i alla fall inte här. Bara en massa blöta.
Kram, Ingrid

Lena i Wales sa...

Oj, vilket bakslag! Inte roligt med snö nu när det har börjat kännas vårlikt.
Hoppas vädret bättrar sig!

Carina sa...

Förstår inte riktigt tanken med att SMHI skulle lura oss. Man har en definition på vad vår är varken mer eller mindre och vissa kriterier ska vara uppfyllda - det var dem. Oavsett vad man kallar det så har jag haft flera fantastiska, sköna dagar ute med vårväder och vårblomning. Lite snö nu, ja det ligger 10 - 15 cm, men det känns helt ok med tanke på all den andra sköna tiden jag haft ute. De här snöiga och soliga dagarna jag haft har också varit sköna med många timmar ute.

Ha det gott! Carina