måndag 5 augusti 2019

SÖNDAGSNÖJE

Igår sken visserligen solen hela dagen, men det var lite småkyligt. Som högst bara 20 grader. Alltså inte en dag att bara bada, sola, läsa och vila sig på altanen som vi bespetsat oss på. Men vi kunde trösta oss med massor av bilrace på TV.
P1030481
Det var först Formula One, sen motorcykelrace och sist – men absolut inte minst – det långa Nascarracet från USA. Vi har faktiskt sista delen inspelad och ska se den ikväll.   Det fanns även lite andra race som Porsche Cupen, rallycross, Formula 2 och rally – men även vi har lite begränsningar. Vi orkar inte se allt!
P1030480
Men göra nån nytta skulle vi inte, det hade vi bestämt. Alltså åkte vi ner till Ekstakusten, det var jättelänge sen faktiskt. Väl där nere tog vi en liten prommis med Santos – och det var så skönt med en ljummen vind som drog in från havet.
P1030483
Tyvärr måste Santos vara kopplad för det är rätt mycket folk och bilar (samt får) den här tiden på året. Dessutom fanns det andra hundar också, men ingen som passade att ”leka” med. Det var bara andra hanhundar…..!
P1030482
Jag passade på att inviga mina nya skor som inköptes hos Englunds Skor i Roma för ett par dagar sen. Och dom var riktigt sköna att gå i  – samt lätta att ta på och av. Båda delarna är ganska viktigt tycker jag.
P1030473
Att vi åkte dit en mulen dag under semestertiden berodde på att Rolle var tvungen att köpa nya arbetsskinnstövlar. Det var otroligt mycket folk i den lilla butiken, alla turister, men vi är numera ”gamla kända kunder” så vi fick perfekt service och dessutom ”specialpris” på våra dojjor!

SUSIE


Inga kommentarer: