KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

fredag 9 mars 2018

FIXAT!

I förrgår var vi till Visby och lasarettet. Rolle skulle få svar på sina prover efter den första omgången av kvinnligt könshormon (genom ett implantat i magen) i 3 månader. Det gör att prostatacancern svälts ut - alltså inget botemedel utan ett sätt att hålla cancern i schack.
Till vår stora glädje visade det sig att han svarat jättebra på behandlingen och PSA-värdet gått ner från 170 (!) till endast 1,14. Så underbart skönt!

Vi firade i onsdags med både vin, god mat och blommor!
Nu kan han alltså påbörja nästa steg i behandlingen. Det blir förmodligen någon typ av strålning (vilket han inte är speciellt pigg på) eller operation, ultraljud osv. Det kommer nya metoder hela tiden och nu är det ju ingen panik längre.....


Så kom vi hem på eftermiddagen, började med matlagningen och sen njöt vi framför TV´n på kvällen. Alltså startade jag inte upp datorn förrän igår - och då blev man snabbt återkallad till den krassa verkligheten igen. Jag kom inte ut på nätet.....någonting var jättefel!
Så hela gårdagen ägnade jag mig åt att hitta felet. Jag kom underfund med att jag "bakvägen" över min blogg eller facebook kunde komma ut, men Google Chrome fungerade inte alls. Naturligtvis körde jag mitt avancerade virusprogram, för jag tyckte också att datorn fungerade väldigt segt, men det var inget sånt.


Jag testade faktiskt allt jag kunde komma på utan att få det att fungera. Alltså tog jag bort Google Chrome och laddade om  programmet - men inte 17 fungerade det heller! Till slut var jag förtvivlad och väldigt rådlös.....
Så i morse bestämde jag mig för att göra ett nytt försök med att ta bort det nyinladdade Google Chrome och så ladda om det igen - alltså för andra gången. Och den här gången funkade det! Konstigt!? Men resultatet är att allt är som vanligt igen!! Problemet är fixat - för den här gången!!!
Och snart är det vår!!!!!


Susie



8 kommentarer:

Anita sa...

Först och främst! Så skönt att höra att Rolle svarar så bra på behandlingen. Och det där med google chrome lät ju jättekonstigt. Tur att det fungerar nu igen i varje fall. Det är bra med tekniken men när den inte fungerar blir man ju bara så frustrerad. Men som du säger! Snart är det vår :) Härlig tulpanbukett!

Ha en skön helg!
Kram Anita

Marlise sa...

So gut das Ergebnis für Rolle.
Das freut mich.
Ihr hattet ja wirklich einen starken Winter in diesem Jahr,
Aber jetzt kommt der Frühling.
Hier bei uns war es sehr kalt,
aber wenig Schnee
und jetzt ist es schon 10 Grad warm
und die Kraniche fligen über uns nach Norden.
Bald sind sie bei euch.
Es dauert nicht mehr lange,
habt eine gute Zeit.

Så bra som resultatet för Rolle.
Jag är glad.
Du hade verkligen en stark vinter i år,
Men nu kommer våren.
Här var det väldigt kallt,
men lite snö
och nu är det redan 10 grader varmt
och kranarna flyger över oss i norr.
Snart kommer de vara med dig.
Det kommer inte vara länge innan
ha en bra tid......Kram Marlise

Gunborg Uhno sa...

Så roligt att Rolle svarar så bra på den behandlingen.Det där med datorer som lever sitt eget liv ibland kan ju driva en till sammanbrott.Jag blir helt tokig när det inte fungerar och man inte hittar felet.
Fick hem lite grejer från Willab idag och då kändes det som att våren kom lite närmare.Har köpt två hyllor som ska sättas upp sedan.
Ha en skön helg.Kram.

Ingrid sa...

Så härligt att Rolle svarat så bra på behandlingen! Hoppas att det kommer att gå lika bra i fortsättningen.
Visst blir man irriterad när datorer och annan teknik inte funkar som de ska. Här har det inte varit några större problem på ett tag, men bara för att jag skriver det kommer väl något att hända. ;)
Kram, Ingrid

Rosor och ruiner sa...

Skönt att han svarar på behandlingen, håller tummarna att det fortsätter åt det hållet!
Trevlig helg, i snöslasket....
Gunilla

HWIT BLOGG sa...

Jamen så härligt med Rolle! Glad jag blir :)
Datastrul gör en helt gråhårig och lite till...jag vet! Skönt att det löste sig.
Ha en härlig helg nu!
Kram från Titti

Ölandsvindar sa...

Ja numera får man fira alla positiva besked när det gäller hälsan. Vi brukar trösta oss med att om vi hade fötts 100 år tidigare hade vi med all säkerhet inte uppnått de åldrar som vi är i nu. Grattis till Rolle och vad är det för nackdelar med strålning? Det är väl förhållandevis lindrigt (men de kanske inte utför det på Gotland?). Och hade vi fötts 100 år tidigare hade vi sluppit datorkrångel i alla fall. Men å andra sidan hade vi heller inte haft kontakt med alla mysiga vänner både i och utanför Sverige.
Kramar till er /Kerstin

Anni sa...

Vilken skön läsning om Rolle! Det var värt att fira med gerbera, även om de slokade onödigt snabbt.
Kram på dig!