KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

fredag 4 mars 2016

BLOMMANDE FREDAG - VÅRTECKEN!

Brunt är ju inte min färg (som jag skrev förra fredagen när ämnet var favoritfärger), alltså var jag tvungen att göra om headern och mallen igen. Dessutom så passade brunt inte ihop med mina vårtecken, alltså dubbla skäl! Tyvärr visade det sig att min bild från Närsholmen inte höll den kvalité som jag önskat, men det får funka ett tag. Den hade i alla fall rätt nyans!!

Tulpan som Rolle planterade åt mig i höstas. Var kommer jag dock inte ihåg.....!

Dagens ämne är VÅRTECKEN men tyvärr kan jag inte visa något fint sådant från i år. Rolle har visserligen sett snödroppar när han varit ute och gått med Santos. Själv går jag inte ut några längre sträckor med hunden (jag läcker) och vi har inga blommor på tomten.  Inte heller har jag sett några blommor när vi är ute och åker. Vi svischar nog förbi alldeles för fort.....

Den andra sortens tulpan som Rolle fick plantera åt mig. 

Nej, för mig är det enda VÅRTECKNET att min nya dator sagt upp sig. Vad som hänt vet jag inte eftersom jag inte kommer in i den längre. Alla filer verkar försvinna en efter en, så det är väl ett virus. Så det var bara att ta fram den gamla "överfulla" lilldatorn och så sätta igång att jobba med den. När jag avslutade arbetet med den i oktober så kom jag då inte längre ut på nätet. Detta är nu åtgärdat, men för hur länge det vet man ju aldrig.....

KRAM och TREVLIG HELG önskar en frustrerad

10 kommentarer:

Gunborg Uhno sa...

Nej men vilken otur du har Susie.Att alla dumma saker ska komma på en gång.Hoppas du kan få hjälp med datorn.Du har ju inte haft den så länge så det finns kanske försäkring kvar som gäller fortfarande.
Önskar dig en trevlig helg ändå.

lavendia sa...

Tulpaner kan vi också bara drömma om. Vårtecken överhuvudtaget. Med så mycket snö som vi fått. / Britt

Ölandsvindar sa...

Det gör trädgårdsupplevelsen ännu större, det där att man inte alltid kommer ihåg vad och var. Kan bli en hel del överraskningar framåt sommaren. I dag såg jag de allra första tecknen på grönt i säsongens första sålåda. Jag började med klockranka som tar en himla tid på sig innan den börjar blomma och nu är den på G. Dataproblem....bläääää. Hoppas att det ordnar sig snabbt!
Kram /Kerstin

Ingrid sa...

Vilken otur med den nya datorn! Jag hoppas att det går att åtgärda. Har du ett antivirusprogram installerat ska den väl inte anfallas av virus i alla fall. Hoppas att det ordnar sig illa kvickt!
Kram, Ingrid

Carita och Bertel sa...

Vilken osis med datorn, inte alls roligt när man kanske vill börja lägga in nya vårbilder så småningom.Hoppas det ordnar sig. Jag avskyr när datorer bråkar, jag vill bara att dom skall fungera utan problem helst. Ha en fin helg ändå. Carita

Veronica sa...

Finns nog inte något som kan göra mig mer förbannad än krånglande datorer. Så jag är imponerad att du bara är frustrerad!?

Nä usch och fy vad trist!!

Snart kommer våren och gör livet lite lättare!

Kram

Villrose sa...

Vakre tulipaner - - kommer snart!
God helg :)

Meta sa...

Som tur är så är det nog inte ett vårtecken det där med datorn få vi hoppas. Inte är det kul då. Våe kommer nog till er med var det lider vi har bakslag efter varandra här och det är inget roligt det heller.
Ha nu en skön helg
Kram Meta

Ulrika Johansson sa...

Håller tummarna för dina tulpaner och att datorn börjar uppföra sig. Bättre tider helt enkelt och sol, vår och värme till dig!
Skön söndag på dig!

HWIT BLOGG sa...

Åhh vilken mardröm! Men jag vet hur det är...har råkat ut för det några gånger nu men lär mig aldrig!
Sköna tulpaner och ha en fin söndag!
Kram från Titti