KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

onsdag 16 mars 2016

ASATRÄSK & DATORGNÄLL

Igår var det så fint väder att vi var tvungna att ge oss ut i naturen igen. För i söndag satt man ju bara inne i det tråkiga vädret och surade.....

Dock inte bara på grund av det gråmulna vädret, utan för att helt plötsligt så fungerade inte min mailbox längre! Jag kunde varken skicka eller läsa mail. Jag såg rubrikerna, men när jag klickade för att öppna mailet så fanns det ingen text i dom. Mycket frustrerande!!
Men skam den som ger sig, så efter mycket om och men då jag först pratade med HP som ringde
upp (!) för att se hur datorn fungerade. Men dom kunde inte hjälpa till med mailboxen. Alltså kontaktade jag Microsoft och dom skulle höra av sig inom 24 timmar.

Men redan efter en timme så fungerade min mailbox, så tydligen rättade dom till felet istället för att maila mig och tala om vad det var för fel och vad jag själv skulle göra. Alltså fungerar ALLT just nu och jag har skrivit in alla mina vänners adresser (fast inte dom uppdaterade ännu) så nu ska jag bara klura ut hur man gör för att kopiera KONTAKT-appen. Finns inga uppgifter på hur man gör det! Men jag har tagit en backup på hela hårddisken för säkerhets skull!!

Men igår var det ett strålande vårväder så vi gav oss iväg ut. Men inte så långt, bara till Asaträsk. En liten vacker sjö där vi faktiskt har badat första sommaren badbryggan kom upp. Man kan bada innanför den och då gå ut från den lilla stranden, men det är mer till för småbarn...och fullt så barnslig är man ju inte!

Efter att - längtansfullt - glott på sjön ett tag gick vi vidare ut i skogen så att inte bara vi utan också Santos skulle bli glad. Det är han vid den röda pilen.....

I det här området känner han igen sig och sprang långt i förväg. Men än så finns inga djur ute i den här hagen, så det var OK. Och han kommer tillbaka när vi kallar in honom.....

Idag ska jag till sjukan och visa upp mina rena och oblodiga hål. Ska bli spännande att höra vad dom säger!

4 kommentarer:

HWIT BLOGG sa...

Härlig promenad i det sköna solvädret! Så vackra naturbilder...
Kanske jag skulle ta med kameran jag också på nästa promenad, bra idé! Ha en finfin onsdag, sköt om dig...
Kram från Titti

lavendia sa...

Härliga omgivningar att promenera i. De blir nog positivt överraskade på sjukhuset. Hoppas det håller i sig med både magen och datorn. Annars får ni väl leta efter Aquacel i datorn också. / Britt

Ingrid sa...

Asa träsk har jag nog aldrig besökt, men det ser fint ut där. Hoppas att din dator kommer att uppföra sig i fortsättningen. Det är inte lätt att anpassa sig till en ny. Min granne har Windows8 på sin och jag har verkligen problem när jag ska hjälpa henne.

Tänk så härligt att dina hål inte blöder längre. Måtte det fortsätta så!
Kram, Ingrid

Ölandsvindar sa...

Det måste ju ha varit det där skräpet som till slut kom ut, som orsakade allt blodflöde. Kroppen försöker ju alltid göra sig av med främmande föremål.
Jag hatar allt krångel med datorer. NU vill de att alla ska ansluta sig till fibernätverk här. Jag har säkert fått magsår innan jag har bestämt mig och dessutom fattat hur allt ska fungera. Jag är ju så nöjd med mitt bredband!
Kram /Kerstin