fredag 25 oktober 2024

FEM FRÅGOR

  Skönt att det blev fredag och dags för frågorna från Elisa. Även om just jag inte fått nåt mail ännu!? 

Men man är ju inte rådlös, så jag gick in till en annan bloggkompis och kollade och där fanns frågorna. Så jag kunde ladda ner dom och börja svara. Har ju berättat en del om hur vår trädgård förvandlades, men vill vila lite från det ämnet.

ELISAS FRÅGOR

  1. Vad använder du i din närhet som börjar på S?   Salt, som jag har på mitt löskokta ägg varje morgon.
  2. Vad har du många av som börjar på E?   E-post.            
  3. Vilket land eller stad skulle du vilja besöka på bokstaven M?   Faktiskt inget, vi har helt slutat att resa. Åker inte ens över till fastlandet längre!   
  4. Vad köpte du senast som börjar på K?   Nu köper ju inte jag nåt längre, det är min käre gubbe som sköter all shopping. Men jag kan uppge vad Rolle köpte specifikt åt mig; Kräftor!
  5. Vilket djur på bokstaven L tycker du är mest fascinerande?   Lemurer - dom är otroligt söta och har ett socialt utvecklat liv. Blir runt 18 år, men kan bli ända upp till 30. Numera finns dom endast på Madagaskar och är på väg att bli utrotade!


SUSIE



7 kommentarer:

Ingrid sa...

Kul att läsa dina svar Susie. Jag håller helt med dig om Lemurerna, de är verkligen väldigt söta och fascinerande.
Ha en fin fredag!
Kram, Ingrid

Klimakteriehäxan sa...

Här en till som gillar lemurer!

Madde sa...

Flera svarade lemurer. Jag hade gärna åkt till Madagaskar och sett djurlivet där

Kina sa...

Lemurer är söta. Ja salt använder jag oxå dagligen. Ha en fin helg! Kram!

Paula sa...

Om jag fick chansen skulle jag dra till Madagaskar och gulla med lemurer, min dotter skulle absolut följa med, de är hennes favoritdjur. Salt, vad vore livet utan salt? Fast, jag försöker verkligen dra ner på saltet, äter på tok för mycket. saltar på allt, nästan så jag saltar på saltgurkan av rena farten! Jag längtar fortfarande efter kräftor trots att jag ätit ett par gånger. Tänkte butikerna kunde rea bort de sista paketen men icke....ännu! Helgkram från pörtet

Mrs Calloway sa...

jag saltade alltid på frukostägget förr i tiden. numera skivar jag hårdkokt ägg, kryddar med Aromat och lägger tomatskivor över. e- post var ett bra svar. tänk, att du fick kräftor av Rolle! mitt i värsta oktober!

Carita Liljendahl sa...

Jättekul med alla svar hos bloggvännerna. Salt har jag inte läst hos någon annan. E-post, jamen så vanligt och naturligt :) Men inte många som nämnt det. Kräftor, också nåt som många inte nämnt :) Lemurer likaså!