fredag 18 oktober 2024

FEM FRÅGOR

Idag har jag massor att skriva om, till skillnad mot dom senaste dagarna då jag till slut fick ta till "nödlösningen"!

För det första - och roligaste - så har vi Molton har idag, Underbart! Sen har man ju fått Elisas fem fredagsfrågor - som var lite trickiga. Så jag kommer att behöva lite extra klurande för att komma på svar. Dessutom har jag massor att berätta om när det gäller vad som hände dom första åren med trädgården. Så nu är jag inspirerad och har material till hela kommande veckan - men idag blir det bara Elisas "frågor och svar"! 

ELISAS FRÅGOR

  1. Vad är den senaste teknologin du testat?   Kommer faktiskt inte på nåt, för AI har jag inte använt - vad jag vet!
  2. Vilken plats var den senaste du besökte för första gången?   När vi tog vår biltur i veckan så körde vi en liten traktorväg som vi lyckats missa tidigare.   
  3. Vad var den nyaste bok eller film/serie du läst eller sett?   Nya böcker läser jag ett antal varje vecka så dom kan jag inte rabbla upp, men sista serien på TV som jag börjat glo på är Robinson! Som jag dessutom gillar...
  4. Vilken händelse i ditt liv hade du gärna upplevt på nytt?   Första resan - vi har upplevt några till - 1966 då vi flög till NY och sen körde bil rätt över landet till LA. En otrolig upplevelse på den tiden!
  5. Vad är nytt i ditt hem?   Min rullator som Rolle har tagit över och kallar "sin cykel"...

SUSIE

5 kommentarer:

Hanneles bokparadis sa...

Traktorväg... låter lite annorlunda. Bilresa i USA låter häftigt.

Anita, de fyra blomsterhaven sa...

Så glad jag blir när jag läser att ni har Molton hos er. Då får du passa på att gosa ordentligt med honom.
Resan ni gjorde i USA 1966 måste ha varit otroligt spännande.

Kram Anita

Kina sa...

Vad kul att du har skrivinspiration igen. Beror det på Molton? Vad bra att Rolle kunde överta din andra rolleator!
Ha det gott! Kram!

Paula sa...

Hej, så roligt med fyrtassigt besökt, förstår att det är efterlängtat! Traktorvägar ojoj kunde berätta mycket om dem, när man är tokig nog att ge sig ut på såna tidiga vårar när tjälen precis har gått ur jorden och man vill ut och reka!Gissa om man fastnat i leran och isen några gånger...Äntligen någon mer än jag som tittar på Robinson, jag tror jag sett varenda säsong! Petra är duktig programledare, tydlig och rättvis. Själv skulle jag aldrig klara det sociala spelet, är alldeles för godtrogen och naiv. Och så delar vi faktiskt ett ljuvligt minne från en USA-resa. Vi började också i New York men flög sedan till Portland/Oregon och bilade ner längs kusten . Jag var lite senare ute, vi åkte 1981 Helgkram från pörtet

Ingrid sa...

Det är inte alls fel av Rolle att kalla rollatorn för cykel, för jag har också en (rollator alltså) och när jag använder den tror min dumma fitbit-klocka att jag är ute och kör mountainbike. Och när jag klipper gräsmattorna påstår den att varit ute på ourdoor bike.
Den fattar tydligen inte vad man håller på med när inte armarna rör sig.
Ha en fin helg!
Kram, Ingrid