lördag 12 oktober 2024

FEM FRÅGOR MED SVAR

Återigen har jag missat att svara på Elisas fredagsfrågor. Jag gör därför ett snabbinlägg idag.

ELISAS KLURIGA FRÅGOR

  1. Vad är din favoritaktivitet att göra på hösten?     Just nu är det att bila runt och se mer av den underbara ö vi flyttat till.
  2. Vilken doft eller smak förknippar du mest med hösten, och har du något särskilt minne kopplat till den?   Doften av torra vissna löv kan man ju aldrig missa - och våra höstresor till USA där vi upptäckte nya doft- och synsensationer i udda naturområden glömmer man aldrig.
  3. Om du skulle planera en perfekt höstdag, hur skulle den se ut från morgon till kväll?   På förmiddagen skulle vi ge oss iväg med bilen för en långtur, sen en härlig picnicklunch vid havet på nåt ödsligt men vackert ställe och så en annan liten väg tillbaka hemåt för att avsluta dagen i TVsoffan med ett bra bilrace live!
  4. Vilket höstplagg är du mest förtjust i?   En tjock varm tröja!
  5. Har du någon höstritual eller tradition som du ser fram emot varje år?   Nej...

SUSIE

4 kommentarer:

Hanneles bokparadis sa...

Höst doftar fint ute, vi har lite egna äpplen. Mysigt med bilturer, i varm tröja.

Paula sa...

Är ni ute på tur runt ön? Så härligt! När var ni på semester i USA, var det längesen? Kram

Kina sa...

Har bara varit på Gotland en gång, och då hann vi inte se mycket av ön. Var där med en massa ungdomar i en Kamratstödjargrupp. Men bara det lilla vi såg gav mersmak. Något att tänka på kanske! Hösten för med sig många dofter tycker jag. Vart reste ni till i USA? Tjocka tröjor är en välsignelse! Ja, även sommartid! Ha en skön fortsättning på helgen! Kram!

Ingrid sa...

Ni är så kloka som åker ut och ser er omkring på vår vackra ö.
Ha en fin helg!
Kram, Ingrid