torsdag 10 oktober 2024

ÅTERIGEN ETT ÅTERBUD

 Efter ett antal dagar med soligt men kyligt väder så blev man inte förvånad när det i förrgår var dimmigt när man vaknade. Otroligt dimmigt!

Så jag bestämde mig för att ligga kvar i sängen och läsa. Och då ringde vårdcentralen och talade om att tisdagens gympa var inställd! För 3:e gången på raken!!

Mina nya vinröda progressiva glasögon...

Dom talade också om att den "genomgång" jag skulle gå på nästa vecka var totalt onödig eftersom jag endast gjort två gympadagar den här omgången, så jag var välkommen att komma till den vanliga gymnastiken istället den 15:e!

Mina nya silver & blå läsglasögon som jag endast använder i
sängen - för det är där jag läser...

Men det kan jag inte för då ska jag ta en massa prover i Klinte på VC - och det går ju faktiskt före. Så nu är nästa gång flyttad till den 22 oktober - om jag kan och vill då. Jag har börjat tröttna på alla dessa återbud...

...och här är mina nya sköldspaddsfärgade solglasögon som jag skall 
ha för att skydda mina ögon mot grå starr.

Men igår gjorde jag på eftermiddagen nåt mycket roligare än gympa; Jag var till frissan och klippte mig. Men inte bara det, jag fick mitt trista gråa hår fixat lite grann. Alltså frissan fick fria händer och färgade några slingor i grått och några i vinrött. Jag blev mycket nöjd - både med klippningen och färgerna! 

SUSIE





Inga kommentarer: