lördag 21 september 2024

SORG

 Igår var det fredag och dags att svara på frågor, så jag började direkt på förmiddagen.

Elisa är duktig som gör att det varje vecka finns nåt kul att blogga om. Och det är åtminstone jag väldigt tacksam för, för det är alltid trevligt att få nåt "lite roligt och annorlunda" att klura på! 


Tyvärr så fick vi igår beskedet att vår gode vän Cronis - som jag skrev om i förra inlägget - hade avlidit på morgonen efter några dagars medvetslöshet. Visserligen var vi förvarnade, men att det skulle gå riktigt så fort efter det vi hälsade på honom på sjukan i Visby hade vi inte väntat oss. 
Vi kommer verkligen sakna vår vän och Eksta-bo! För Cronis var det dock en välsignelse, han slapp ligga på korttidsboendet länge och lida - och hann aldrig få ont!!


  1. Vilka fem saker har du gjort i veckan?  Visbybesök, gympa, hämtat mina nya glasögon, glott på TV och möblerat om (igen) på altanen.
  2. Vilka fyra saker har du sagt i veckan?   Det var bättre förr... tack, godmorgon, godnatt. 
  3. Vilka tre saker kommer du göra i helgen?   Titta på både MC- och Formula One-race på TV, samt laga extra god mat att trösta oss med.
  4. Vilka två saker tar du med till nästa vecka?   Att jag ska köra ännu hårdare på gympan och att jag ska gå ut i växthuset och fixa lite - om jag orkar!
  5. Vad är en sak du gör idag?   Reder ut trådgardinerna på altanen som inte hänger som dom ska efter blåsten senaste veckan. Dom är intrasslade i bergspalmen som stod närmare gaveln - inte bra. Därför är det ommöblerat igen...

SUSIE





3 kommentarer:

Ingrid sa...

Jag beklagar sorgen efter er gode vän!
Ha en fin helg!
Kram, Ingrid

Rosor och ruiner sa...

Så tråkigt och sorgligt med er gode vän, beklagar!
Kram Gunilla

Maribel sa...

Hej Susie!
Oavsett om det är väntat eller inte, så blir det sorgligt.
Beklagar förlusten av en god vän.
Kram Marika