tisdag 18 juni 2024

EN MYSIG TID

 Efter att ha haft det lite jobbigt sista tiden (se förra inlägget) så var gårdagen mycket positiv. En bidragande anledning var att Molton kom hit i söndags för några dagars besök!😊

Jag hade ett inplanerat besök på sjukan i Visby att klara av igår. Men Molton gillar att åka bil så han fick åka med och Rolle passade på och tog en prommis med honom vid havet nedanför lasarettet när jag var inne på hjärtavdelningen för kontroll. 


För ett par veckor sen så gjorde jag en elkonvertering av hjärtat för att få ordning på mitt förmaksflimmer. Den behandlingen gjordes under en kort nedsövning på intensiven och gick väldans bra - och nu skulle alltså hjärtat kollas om det fortfarande fungerade som det ska. Vilket det alltså gjorde!


Och inte bara det, alla mina värden var bra. Både dom från blodproven jag tagit några dagar tidigare samt dom tester som gjordes igår. Alltså EKG, blodtryck, puls och syresättning var perfekta - helt otroligt! Så när Rolle och lilla Molton hämtade upp mig från sjukan möttes dom av en glatt leende källing!!


Det var ju ett bra tag sen Molton var här hos oss, vilket gjort att vi verkligen har längtat - och han verkade också jätteglad att få träffa oss. Rolle är just nu ute och går "långturen" (han får en sån varje dag, sen får han också några kortare prommisar) plus att han får gå ut på tomten när han vill. Vi inhägnade innertomten när vi flyttade hit för vår dåvarande hund Penny, så han kan inte komma härifrån. Fast han går för det mesta bara ut på altanen och lägger sig  i solen och ser helst att vi är där också...


Och på tal om ligger, så har han legat hos Rolle i natt utom nån kort stund när han kröp över till mig. Det är underbart att ha en liten varm mjuk voffe bredvid sig, då sover man extra gott. Han gillar visserligen mig också, men han är otroligt förtjust i Rolle. Beror helt klart på att det är Rolle som går ut med honom och dessutom ger honom mat. Fast jag leker rätt mycket med honom både i sängen eller i soffan, så jag är OK också!


SUSIE

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Så skönt att dina värden var bra och att hjärtat fungerar som de ska efter elkonverteringen. Jag ha förmaksflimme, men inte hela tiden, utan det kommer i attacker, just nu fungerar medicineringen bra, så det är ett tag sedan jag kände något av det.
Han ör så söt, lille Molton!
Kram, Ingrid

Paula sa...

Så roligt att ha Molton varit på besök hos er! Finns inget som tröstar bättre än en fuktig hundnos! Hoppas nu att dum ska må allt bättre och att ni får en riktigt fin midsommar. Kram från pörtet