onsdag 1 maj 2024

VÅRVÄRMEN VERKAR VARA PÅ GÅNG

 Det är helt otroligt, jag har faktiskt varit ute på tomten! Visserligen inte så länge och inte gjorde jag mycket nytta - men ändå!!

Det var ett bra tag sen, före jul faktiskt. Och Rolle har äntligen börjat ställa ut en del möbler på altanen. Han började med matbordet och ett par stolar för vi skulle kunna sitta ute och äta lunch. Men bordet med glasskivan är extremt tungt så jag fick hjälpa till - med min högra arm - att få upp den. Sen satt vi där ute och åt, men efter att ha blivit genomblåsta av en isande vind så gick vi in igen och så blev det inte mer gjort. 

Att för mig att sen sitta stilla på en pall i blåsten och rensa pallkragarna som det var tänkt gick inte. Rolle däremot har nu både klippt gräset på fram- och baksida samt i förträdgården. Nu har han bakom garaget samt den värsta (största och vildväxande) biten på yttertomten kvar, men där är det ingen brådska.

Jag var på VC och fick mitt blödande operationssår omlagt innan helgen, samt att vi på valborgsmässoafton egentligen skulle ha haft middagsgäster men fick återbud. Så dom senaste dagarna har väl kanske inte varit direkt kul. Men nyss la min PA (personliga assistent Rolle *fniss*) om såret och det känns riktigt skönt. Snart ska vi äta middag och då blir det rester sen igår; grillad flapstek med gräddsås och heminlagd gurka och krossad ugnspotatis. Inte så dumt...😀


SUSIE

5 kommentarer:

Rosor och ruiner sa...

Det där lät väldigt mumsigt! Synd att ni fick återbud igår, och synd om gästerna som missade sådan god mat!

Kram Gunilla

Ingrid sa...

Lite härligt värvärme har vi ju fått njuta av i alla fall, men attan vad det blåser.
Hoppas att ditt sår slutar blöda snart.
Krya på dig!
Kram, Ingrid

Bosse Lidén sa...

Rolle kan allt. Hoppas såret ska läka snart. Förstår att det "kryper" i dig när du tänker på allt du vill göra därute. Du är envis och verkar vara född med en otrolig energi. Så om det är någon som ska fixa det är det du. Kanske inte i den takt som du själv vill. Jag håller tummarna för er båda.
Bossekram
Ps. Fina foton

Maribel sa...

Hej Susie!
Vad skönt att du kunde komma ut, och så hoppas vi att det slutar blåsa så du kan komma ut igen. Vi har haft några soliga varma dagar, har njutit av att äntligen få något gjort.
Ha det gott /Kram Marika

Anita, de fyra blomsterhaven sa...

Skönt ändå att du kunde komma ut på tomten en stund. Och nu har väl ändå den riktiga vårvärmen kommit. Så synd att det blev återbud.
Fint med din PA :) Hoppas såret läker snart.

Kram Anita