fredag 26 april 2024

INGA FREDAGSFRÅGOR...

 ...blev det idag tyvärr. Men det är ju förståeligt att Elisa tar lite ledigt ibland. Just nu är hon tydligen på Kanarieöarna med sin familj - och det är hon helt klart värd!


Igår var jag på sjukgymnastiken vilket var kul, men herregud vilka benkramper jag haft inatt och träningsvärk idag. Förmodligen beroende på att jag druckit alldeles för lite, samt att jag inte strechade dom sista 10 minuterna. Var alldeles för slut och var tvungen att sitta och vila mig! 
Medan jag var på gympan så åkte Rolle runt och handlade det vi behövde till middagen. Det blev en otroligt god sådan; Slapstek med hemgjort Cafe de Parissmör, stekt potatis och färsk sparris och sen glass efteråt. Rena festmåltiden! 
Slapstek har jag varken ätit eller lagat tidigare, däremot flankstek, men nu var det "specialpris" (149:-/kg) så Rolle tyckte vi skulle testa - och den var t.o.m. både mörare och framförallt godare än oxfilé! Så nu har vi fått en ny favorit, tidigare var det entrecote som vi valde när vi skulle ha nåt lite extra lyxigt.

Idag är Rolle inte hemma, han försvann till Visby redan före åtta i morse. Han skulle till sjukhuset för att kollas, sen skulle han uträtta en massa ärenden. Han ringde vid halv tio när han kom ut från sjukan och förvarnade att han skulle bli borta minst tre-fyra timmar. Så snart dyker han nog upp.

Vädret är hyfsat, men fortfarande alldeles för kallt för att jag ska vara ute. Runt 6-8 grader. Så jag har suttit framför TV´n samt tvättat ett par maskiner. Det är vad jag orkar med, men nu sitter jag alltså på kontoret framför datorn. Det är ju inte heller så ansträngande precis...

SUSIE

3 kommentarer:

chica sa...

Lindas fotos aqui! Adorei as florews roxinhas!E as fisioterapias fazem bem! Lindo fim de semana! beijos, chica

Ingrid sa...

Vi har värme på gång nu, så snart vågar du dig nog ut.
Ha en fin helg!
Kram, Ingrid

Maribel sa...

Hej Susie!
Det blir ingen vår hos oss heller, det har snöat i natt och snön är blöt men ligger kvar som ett vitt täcke, + 2 grader. Det är väl bara att a tålamod och vänta, kanske blir det varmt någon gång. Dina bilder på blommorna är en energikick.
Ha det gott /Kram Marika