fredag 24 februari 2023

FEM FREDAGSFRÅGOR

 Eftersom det är fredag och jag fått Elisas trevliga frågor, så gör jag ett uppehåll med Trädgårdsfägrings tema Färg i Trädgården och försöker (det är inte alltid så lätt) att besvara dom. 

FEM FRÅGOR 

  1. Blev det någon semla (i någon form) i veckan?   Nej, det var faktiskt många år sen jag åt en semla...
  2. Hur firade du din senaste födelsedag?   Vi tog en tur med bilen och så åt vi en härlig lunch på Kubanen som ligger en liten bit söderut om Visby. Satt i deras trädgård med Molton och njöt i solen. Jag fyller år i varma juli...
  3. Vilken var den senaste listan du gjorde?   Gjorde en matlista till Rolle igår när han skulle till Hemse...
  4. När väntade du senast på en hantverkare?   Det måste ha varit när vi fick tegelpannorna på taket tvättat - alltså i somras...
  5. Vilken serie eller film har du senast börjat titta på?   Händelser vid vatten med Rolf Lassgård - som jag spelat in och såg klart igår. Efter första avsnittet tänkte jag inte titta för det var otroligt segt, men som tur var fortsatte jag och såg resten.På grund av Lassgård som jag är imponerad av.  Och det blev bättre, även om den inte är den bästa jag sett...

Molton 3 år

SUSIE

8 kommentarer:

Hannele sa...

Tänk så härligt att sitta i trädgården och äta... Skriver inte inköpslistor till maken, han får bestämma själv. Maken tittar på Kerstin Ekmans serie, inte jag.
Önskar en fin fredag, kram

Mrs Calloway sa...

boken bättre än serien, tyckte jag. vilket jag vanligen tycker. är inte överförtjust i semlor. jag fyller också år i juli när alla befinner sig på annat håll. det gör ingenting. den där lilla Molton är ju en pärla! kram

Kina sa...

Precis som du så kände jag efter första avsnittet, att neeej. Men jag tittade inte efter det. Gillar du inte semlor, eller?
Ha en fin helg! Kram!

Violen sa...

Boken har jag läst så jag brydde mig inte om serien. Tittar inte så mycket på TV. Semlor finns ju nästan året om så om man blir sugen finns det chans att få tag på en. Tänk att kunna fira födelsedagen utomhus!
Ha det gott! Kram!

Paula sa...

Dottern och jag har helt olika smak och brukar ha svårt att hitta program vi bägge vill se, antingen det är film eller serie. Jag tänkte när jag började se Händelser vid vatten att dottern hade gett upp efter en kvart! Men jag gillar det norrländska vemodet och långsamheten, och Lassgård, och visst blev det bättre allteftersom! Minns när ni fick taket tvättat! Vilken sötnos du har på bild, borde absolut skaffa en fluga till Daniel! Var hittar man såna?
Hoppas ni får en mysig helg, här har vi sportlov och vinter och snö och jag trivs. Varm kram

Ingrid sa...

"Händelser vid vatten" har jag också sett och var ganska besviken på den, men är det svenskproducerat vill man ju se det och Lassgård är väldigt bra i allt han gör.
Sonen har läst boken och han säger att även den är väldigt seg och rörig och det är svårt att hänga med i svängarna, så det är nog inte konstigt att serien blev som den blev.
Ha en fin helg!
Kram, Ingrid

it_is/Anette sa...

Härligt att fylla år mitt i sommaren o kunna njuta av värme o sol. Du verkar göra lite som jag - har jag börjat se vissa serier så försöker jag ta mig igenom dom, ofta inte alltid, men ofta är dom som böcker även om det är segt i början så blir dom bättre när handlingen kommer igång lite mer.
Ha en fin helg.

Rosor och ruiner sa...

Kubanen har jag tänkt så många gånger att jag skall besöka, men det har ännu inte blivit av... men i sommar så! Händelser vid vatten tyckte jag var väldigt bra, men jag gillar nog när det är lite "segt"... ;)

Kul med såna här frågor, kanske tar och kikar in på henne sida jag med!
Kram Gunilla