fredag 14 oktober 2022

FEM FREDAGSFRÅGOR

 Jag är så tacksam och glad över att Elisa orkar med att varje fredag komma med nya frågor. Det är verkligen nåt som man behöver när ens egen inspiration börjar tryta!

För ett år sen så började den lilla uppstammade lärken få bruna barr i slutet på oktober. Än så länge är den grön, men den har ju hela 2 veckor på sig...

Den här veckan handlar frågorna mest om sömn, vilket är ett viktigt ämne även om man som jag har problem - eller kanske just därför. Du som vill veta mer om andra bloggares sömnvanor gå in hos

ELISA!

  1. Sover du sämre vid fullmåne?    Har inte en aning, sover alltid "sämre"...
  2. När var du senast vaken mitt i natten?    Inatt...
  3. Sover du tungt eller lätt, och hur märks det av?    Båda delarna, dom första timmarna djupt - sen lättare och lättare. Men bäst sover jag om jag somnar om på morgonen...
  4. Vad lyser upp i höstmörkret?    Levande ljus...    
  5. Vad gör dig överlycklig?    När jag för en kort stund inte har ont någonstans... 

En av dom sista bilderna innan vi gav bort en av våra dekorationer i parken. Vi har en del annat kvar men än så
länge får dom vara kvar.. Men kärran var i så dåligt skick att den måste renoveras...

Jahapp, det var dagens inlägg. Nu blir det inget mer idag!

SUSIE

8 kommentarer:

Ingrid sa...

Jag känner varmt med dig som har så ont. Själv har jag ju lite krämpor här och där, men absolut ingen värk och jag sover helt smärtfritt utan piller och det är jag tacksam över.
Ha en fin fredag!
Kram, Ingrid

Hanneles bokparadis sa...

har mycket olika träd i trädgården men ingen lärk, har även exklusiva som tulpanträd och magnolior. Levande ljus har jag inte, men det finns mysiga LED-ljus, ha en fin dag!

Mrs Calloway sa...

vilket vackert lärkträd! att ha ont hela tiden är väldigt påfrestande. jag har sovit dåligt i hela mitt liv, men nu är det nog lite värre än det har varit. levande ljus är så fint. har tagit fram min oljelampa.

Kina sa...

Det är inte roligt att ha ont! Känner med dig! Men visst är det skönt ändå, att man, som pensionär, kan sova på andra tider om det inte funkat under natten. När man jobbade var det ju tvunget att sova nattetid, och det tror jag stressade många. Ha en fin helg!

Anita, de fyra blomsterhaven sa...

Lärkträdet är väldigt speciellt och snyggt!
Det är så tråkigt att läsa att du har ont, sover dåligt och känner dig allmänt nere. Jag hoppas att du hittar din positiva anda och att det vänder snart till det bättre.

Styrkekramar till dig!
Anita

Knatten sa...

Värk e inte kul, Susie men vi kämpar på. Hoppas du mår bättre! /Knatten

Violen sa...

Att sova dåligt och dessutom ha ont är ett elände! Har samma problem så jag vet hur det påverkar det dagliga livet. Vi får hoppas det blir bättre även om det tar tid.
Ljuvligt lärkträd!
Trevlig helg!

Paula sa...

Vilket otroligt vackert lärkträd, så dekorativt! Stackars er som sover dåligt, jag sover så tungt att det tar timmar innan jag är på banan, trots att Daniel ligger och trycker under mitt täcke. Finns det inget som lindrar din värk, tens-apparat, medicin? Jag har ont i kroppen på mornarna men det går över efter några timmar. Sköt om dig, kram från pörtet