onsdag 23 mars 2022

SELFIE med svar

Sockervaddsgräs

Den tolfte SELFIEN från klimakteriehäxan och nu vet väl alla hur det går till!? Svarets sista bokstav ska bli första bokstaven i nästa svar o.s.v. Mycket knepigt, men väldans trevligt!


1. Mitt yrke: Egenföretagare med allt vad det betyder; Kassör, kontorist, förgasarspecialist, chaufför, springflicka, städare m.m. m.m. 

2. Brädspel: Monopol

3. Bästa köksprylen: Lergryta

4. Bil: Austin 

5. Älsklingsmöbel: Nattduksbord

6.  Öl: Dricker inte öl alls!

7. Tidning jag läser: Svenskan (om jag råkar på nån i nåt väntrum)

8. Favoriter i garderoben: Nattlinne(som består av stora T-shirts)

9. Basvara: Natriumklorid (salt)

10. Radiofavorit: Dagens Ek

11. Material: Ottoman-trikå

12. Underskattad matvara: Ångbåtsbiff


Ja, efter mycket om och men lyckats jag få till det här inlägget, men inte var det lätt precis. Jag vet att jag hade en bild nånstans, men eftersom humöret inte är på topp idag så orkar jag inte leta. Istället kommer förklaringen till att jag är lite "under isen".....Jag ramlade in i en pallkrage (en låg naturligtvis) igår, så idag blir det inget trädgårdsjobb för mig tyvärr. Trots det fina vädret. Nej, jag ska ligga på soffan och kurera mig tills det är dags att laga en laxmiddag till oss och vår gäst Cronis.

Nåt annat som är tråkigt är att bolaget som skulle leverera det vackra gräset ovan har skickat tillbaka betalningen. Dom har visserligen inte talat om varför, men jag misstänker att dom aldrig fick hem några plantor! Jättetrist!!


SUSIE

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Så bra du fick till det Susie!
Jag har försökt i omgångar, men lyckas inte den här gången. Jag har gett upp!
Ha en fin onsdag!
Kram, Ingrid

Klimakteriehäxan sa...

Natriumklorid var en klurig lösning! Tack för en jättebra selfie, igen!

Kina sa...

Det där blev väl bra! Varför springer du på saker för! 😉 Är det för att få ligga och dra dig på soffan. Allvarligt talat så hoppas jag du inte skadade dig. Hur lätt hänt det är! Var rädd om dig! Kram!

Vilt og vakkert sa...

Heisann, det er oftes kinkig å få til fornuftige svar hver gang. Det er virkelig en utfordring. God bedring - håper du snart kan komme deg ut i haven igjen. Jeg rydder loftet først! Ha ei flott uke ;:OD)