tisdag 19 januari 2021

BLOMMOR & TV-UTFRÅGANDET

Idag fick jag en mycket trevlig present; En jättefin blombukett från min kära kusin Monica i Stockholm. Hon vet precis hur hon ska göra för att muntra upp mig och få mig på bättre humör.....



Kusinen är alltid en mycket generös och gullig person som ofta överraskar mig med presenter när hon kommer hit. Tyvärr blev det inte nåt besök under 2020, men jag hade dock inte väntat mig en fin present i form av en vacker blombukett från henne.


Den lilla glasskålen med kedjan, den lilla burken med guldlock för tandpetare och dom två små turkosa
underläggen kommer också från kussen!

Fast den här gången visste jag i förväg att jag skulle få blommor idag. Hon var tvungen att ringa igår och kolla om vi var hemma och kunde ta emot blommorna så dom inte skulle frysa!


Visst är det härligt med människor som vet vad man gillar!

 I förrgår skrev jag att jag skulle titta på tv-programmet med utfrågning runt pandemin och kolla in hur dom "ansvariga" hade skött sig. Jag skrev också att jag nog skulle kommentera det redan på kvällen, men så blev det inte..... Hade inte sett att det höll på till tio och därefter ville jag roa mig - kunde behövas - med att titta på Farmen, så det blev lite sent. Alltså blev det inga kommentarer, men jag gör dom så gärna idag!


Jag har en amaryllis som blommar om just nu - och så en jättesen som inte
börjat blomma ännu. Men den är på gång..... Så blombuketten kom perfekt!

För det första så började jag titta med inställningen att man nu skulle få se hur en del makthavare svängde och urskuldade sig  - och det stämde tyvärr. Den värsta av dom, Anders Tegnell, han körde hela tiden med sitt vanliga sätt att skylla ifrån sig och upprepa att allt hade skötts så bra!?            Programmet levde dock inte riktigt upp till vad man kunde ha önskat sig. Men det roliga var att konstatera att så fort han fick en fråga som han inte gillade, då gungade han på kroppen i sidled. Det där med kroppsuttryck kan visa på mycket.....



Man blir ju lite mörkrädd när man ser att han inte har så mycket kurage att han kan säga rent ut att dom faktiskt inte visste, att dom inte kunde, att dom trodde - och framförallt att dom gjort fel! När han fick svåra frågor så svarade han på nåt helt annat, svamlade fram och tillbaka om samma saker - men det värsta är att en sån har regering och ansvariga myndigheter lyssnat - och fortfarande lyssnar - blint på. Tragiskt!!

SUSIE

4 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att se blommorna, bra att posten utnyttjas för leverans. Snart kommer våren om då får vi se vad för sorts dahlior so har överlevt vintern, och de nya som jag beställt, kan tänkas att någon av dem tar vägen över till Gotland!
Ha det bra så länge så hörs vi igen snart.

Ingrid sa...

Jag läste en artikel och Tegnell och Sveriges hantering av den här pandemin och den hade rubriken: Sverige: efterkonstruktionernas rike
Och så är det!

17 januaris statistik säger att Sverige då hade 1027 döda per milj inv.
Finland hade 114. Hur kan någon försvara FHM:s hantering av den här pandemin?
Kram, Ingrid

Bosse Lidén sa...

Vilken vacker bukett. Sköt om dig så gott det går.
Kram från Visby

Lena i Wales sa...

Oh, vilken fin bukett du fick! Den är du mer än väl värd! Njut av den.
Fina amaryllis du har också.
Jag kan inte uttala mid om strategin and coroana och Tegnell, eftersom jag inte bor i Sverige och hänger med.
Sköt om dig!