onsdag 7 oktober 2020

ETT OTROLIGT FARANDE...

 Igår var vi först till Hemse där jag besökte vc för att få min picline servad (spolad och sen omlagd) samt för att ta blodprov innan cellgiftsbehandlingen på i morgon.

Jag har ju varit "ledig" och inte fått nåt cellgift nu på 10 dagar, så läkaren vill helt klart se hur mina blodprover såg ut innan nästa omgång. Än så länge har dom sett bra ut.....

Efter det åkte vi iväg till Roma där vi hämtade vår lilla älskade Santos urna. Sen blev det den sista färden hem med honom i bilen. Mycket sorgligt!



Vi fick honom separat bränd och nu har vi kvar att bestämma exakt var vi ska begrava honom. Vi vill ha honom bredvid Penny, men inte alltför nära. Hon brändes aldrig, utan Rolle grävde en djup och stor grav precis utanför staketet till parken. Sen planterade vi två träd, en rosenhagtorn - som tyvärr fick så mycket ohyra att vi var tvungna att ta ner det lilla trädet - och så en syren. Där emellan ligger Penny - och eftersom vi aldrig tog bort rotsystemet till rosenhagtornen så har den nu kommit upp som en liten buske. Och den får vara kvar. Men på andra sidan om syrenen kan vi utvidga rabatten - och där ska nog Santos urna grävas ner. 


Bilderna togs igår när vi var på väg hem. Idag har vi återigen varit till Visby och till Bröstavdelningen där min vacuumpump togs bort och bröstet syddes ihop. Nu är det bara att hålla tummarna för att det inte blir så mycket sårvätska att stygnen går upp och man får börja från början igen.

Och inte nog med det, i morgon ska jag till onkologen och få en cellgiftsomgång. Det är ett jäkla farande fram och tillbaka. Jag skulle nog kunna köra själv, men är lite rädd att jag blir för trött eller mår illa - så Rolle agerar chaufför till mig.....

SUSIE


3 kommentarer:

tanthuset.blogg.se sa...

Så fint ni kommer att ordna för Santos, det är kärlek det <3 och jag tror att han ser och känner det...
Önskar dig lycka till med allt som rör sig runt dig nu!
Bloggen är annorlunda ser jag men man vänjer sig, kram på dig!

Lena i Wales sa...

Nytt utseende på bloggen, fint!
Så fint ni gör för Santos.
Först undrade jag om ni hade fått fel på avloppet eftersom du måste åka till Hemse för vc och sedan skrev du spolade. Ha, ha, så dumt det kan bli när man inte ser skillnad på wc och vc. Började så småningom förstå att vc måste vara vårdcentral.
Sköt om dig!

Ölandsvindar sa...

JA, de små djuren, så mycket kärlek och så mycket saknad. Vår lilla Chessie finns i en minneslund bland alla andra älskade djur intill Läckeby djursjukhus. En bra lösning tyckte vi. Nu håller jag tummarna för att du läker ihop utan fortsatta bekymmer. Kram från mig /Kerstin