onsdag 30 oktober 2019

MÖRKT OCH TRIST

Har inte haft nån lust att blogga sista dagarna. Mycket ovanligt för mig! Men jag har känt mig sisådär och då är ingenting riktigt kul.....

När jag har känt mig hyfsad och skulle kunna tänkt mig att gå ut och ta några bilder, då har vädret inte tillåtit det. För att gå ut och fota i regn och blåst, det är inte speciellt trevligt!


Rolle och Santos däremot, dom har varit ute ganska mycket. Rolle har räfsat upp en massa löv - vi har aldrig haft så mycket tidigare. Förmodligen beror det på att många träd och buskar som jag satt har börjat växa upp och så att det inte blåst någonting. 
För när det varit några höststormar så brukar löven antingen blåsa in i rabatten utmed innertomten och lägga sig nedanför gunnebostängslet, eller helt och hållet blåsa bort från vår tomt!


Igår gjorde jag dock nåt kul, jag var till Ljugarn (på andra sidan ön) till min väninna Margeurite som är frissa och fixade till håret. Det är konstigt men jag kommer aldrig iväg när det börjar bli för långt, utan måste alltid vänta ett par veckor för länge. Eftersom jag både klipper och permanentar mig (lammkrull) så tar det ganska lång tid, så det började faktiskt bli mörkt när jag åkte hem. 
När jag kommit halvvägs på vägen hem så såg det ut så här, mycket vackert. Sista biten var det dock kolsvart!



Nu har jag bara fem minuter på mig att avsluta - och det ska väl gå bra. Hade ju inte så mycket att berätta idag. Fast i morgon kanske det blir mer. Jag ska till sjukgymnasten på VC då. Och idag har jag haft så ont att jag inte grejat alla rörelserna jag skulle ha gjort. Så man får väl höra vad hon säger, man blir kanske utskälld.....

SUSIE

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Så trist att du är "lite ur slag", men jag hoppas att det snart går över och att sjukgymnasten inte grälar alltför mycket på dig.
Den där solnedgångsbilden är rent magiskt vacker!
Kram, Ingrid

Anita sa...

Har förstått att du är lite ur slag, saknar dina inlägg. Hoppas att det blir bättre, inte roligt att ha ont. Hoppas också att besöket hos sjukgymnasten går bra och att du inte får skällning. Inte lätt alla gånger att göra rörelser när det gör ont.
Men ... bilden på den vackra orange himlen är underbar! Älskar himlar med mörka siluetter.

Hoppas nu det går bra idag!
Kram Anita