måndag 24 december 2018

GOD JUL

Fick lite tid över i juldukningen - eller rättare sagt; Var tvungen att vila mig lite - alltså blev det ett snabbt inlägg.
Som synes är golvet klart, men inte några socklar på plats förutom dom i köket. Sen är inte heller några skåp inflyttade eftersom socklarna måste på plats först.
Vardagsrummet kommer inte att användas under julhelgen (kolla in skåp och lådor där), så våra gäster får nöja sig med matrummet och att sitta vid matbordet hela kvällen. Men det går nog bra! 
På bilden syns ett fatt med varmrökt lax och najadlax (gravad och sen kallrökt) samt ett ynka fat med ägghalvor, majonnäs och rom. 
Att det senare blev så få ägg berodde på att Rolle tog av dom färdigkokta äggen jag hade kokat igår, sen kokade han dom ytterligare 6,5 minut i morse till frukosten - gissa om dom var gröna! *fniss*


På väggen där vi brukar ha ett litet vitrinskåp - fullt med små julsaker - har jag hängt lite bollar med ljus samt alla julkort vi fått - TACK! 
Sen brukar det stå en svartvid hög byrå här också, men allt har inte hunnits med. Lite dekorationer var jag dock tvungen att hänga upp, det såg så vansinnigt trist ut annars - och granen har fått flytta ut från sin vanliga plats i vardagsrummet.


Golvet ser lite gråbrunt ut på bilderna, men det är faktiskt helt grått. Samma som i vardagsrummet - och det blev jättebra. Vi är mycket nöjda! 
Kostnaden sjönk från 67.000:- till 30.000:- exakt när vi hoppade över det "stora företaget" i Visby och dessutom tog hem golvet själva. "Lite" skillnad om man säger så! En mycket välkommen julklapp till oss själva!!

GOD JUL & GOD FORTSÄTTNING
önskas alla(Trädgårdsfägring!)
Susie, Rolle & Santos

5 kommentarer:

Gunilla Teckenberg sa...

En god fortsättning på helgen Susie, Rolle OCH Santos!

Hällan Visningsträdgård/Ulrika sa...

God fortsättning! och lycka till med resten av renoveringen det ser jättefint ut :)
Kram Ulrika

Maribel sa...

God fortsättning på Julhelgen!
Kram /Marika

Ingrid sa...

Du har ju lyckats få det julfint, trots golvrenoveringen mitt i julstöket. Ha en fin fortsättning på helgen!
Kram, Ingrid

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

God fortsättning och lycka till med renoveringen!
/Birgitta