KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

onsdag 4 juli 2018

EN ENDA BILD

Igår när Rolle tog en kvällsprommis med Santos kom han hem med följande bukett med vilda blommor och en handskriven liten lapp. Tänk att han kan vara så romantisk vid 77 års ålder.....

Och inte nog med det, han har börjat rensa "långrabatten" igår också. Faktiskt hunnit med hela 15 meter, vilket tog åtminstone 2-3 timmar. Men där är det fint - nu! Fast jag vet ju hur fort det växer igen!!


 Men...för att det skulle bli riktigt bra började jag att rensa på motsvarande utsida om gunnebostaketet, men jag lyckades bara med ungefär 4 meter. Det var extremt jobbigt för ryggen trots att jag satt ner - och så brände jag mig på brännässlor. Nu ska vi fortsätta med rensningen idag - så snart vi har vattnat, för det är HEMSKT torrt ute!!

Nehej - det blev ingen rensning idag. Man kan inte göra det när det är 27,5 grad i skuggan. Istället har vi vattnat, Rolle i "parken" med slang från vår brunn. Jag i alla mina blomkrukor och i växthuset. Där var det nyss 34 grader, men det hade varit uppe i 42,5 lite tidigare på dan.

SUSIE

2 kommentarer:

Ingrid sa...

En sån bukett är värd mer än tusen rosor!
Kram, Ingrid

Lena i Wales sa...

Så fint gjord. Jag blir riktigt rörd.