KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

fredag 6 april 2018

TRÄDGÅRDSFÄGRING - VÅRBLOMSTER

Efter att ha läst Ingrids inspirerande blogg där hon pratade om skönt väder, så tog jag med mig kameran när jag gick ut med Santos nyss. Men fy 17 vad det var kallt och blåsigt. 

Till min glädje hittade jag "hela" två (2!) vintergäck som inte alls växer där jag har planterat dom, men dom växer i alla fall.....


Man får vara jätteglad för det lilla.....


Penseerna i den stora krukan vid ingången blommande fint otroligt nog - trots att jag aldrig planerade dom utan bara tog ur dom ur krukan och ställde dom ovanpå jorden. Och sen har det varit jättekallt. Men dom är extremt tuffa!Nästan under trappan som går från altanen ner till växthuset hittade jag dock något som både förvånade och gladde mig riktigt ordentligt; En vacker liten rugge med våriris. Men det är klart, dom växer väldans skyddat och varmt där i hörnan.

Så dom får bli kvällens sista inlägg - nu ska jag snart börja glo på Let´s Dance.  Det är ett program jag älskar - så länge dom bästa inte blir utröstade och dom "populäraste" kändisarna blir kvar. Det är lite tråkigt, men än så länge har det ju inte varit några problem. 
Nån favorit har jag inte fått ännu, men Gustaf chockade mig med att vara en riktigt eldig dansör!

TREVLIG HELG
Susie


6 kommentarer:

Anita sa...

Men Susie! Har du två hela vintergäck! Grattis! Jag har inte en enda trots att jag satt massor genom åren. Kanske ska börja leta på andra ställen än där jag planterade dom :) Penséer kan man i varje fall lita på. Dom viker sig inte för lite minusgrader inte. Och vilka fina våriris! Ljuvligt blå! Den ljusare blå är väldigt fin.

En fortsatt skön helg till dig!
/Anita

Carina sa...

Härligt med vintergäck och iris. Det händer mycket och snabbt nu :)

Ha det gott! Carina

Maribel sa...

Hej Susie!
Vilka underbara vårblommor, ser härligt ut. Fin header och layout, i bloggen.
Ha det fint /Marika

Lena i Wales sa...

Härligt att få lite vårbilder från Sverige! Nu är den här!
Ha en skön söndag!

Isas Trädgård sa...

Så vackra våriris hos dig - jättehärlig färg och vårtecken !
Ha det så gott !
kram/Isa

Anni sa...

Men idag har du det väl ändå rätt vårvarmt? De är lite lustiga vintergäcken, frösår sig gärna och inte alls där man tänkt.
Min favorit är helt klart Jon-Henrik ;-)