KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

söndag 11 mars 2018

ELOGE TILL ROLLE

Igår visade jag hur mina nyinköpta Gerbera såg ut efter bara 2 dagar. Idag ska jag visa hur min klurige gubbe överraskade mig!Inte var dom vackra precis och jag var lite ledsen. Fast det var egentligen mitt eget fel, jag hade glömt tricket med ståltråd som man antingen sticker upp eller lindar runt stjälkarna för att stödja dom!Men så igår när jag lättade från datorn och kom ut i matrummet så upptäckte jag det här. Va!
Hade Rolle bara sparat en enda blomma och slängt dom andra!?
Men se där hade jag fel, han hade verkligen gjort nåt snyggt med dom istället!!


Han hade alldeles själv, alltså utan att jag gett honom idén, klippt av alla stjälkar och sen lagt dom i en gammal klassisk glasskål och ställt på bordet i vardagsrummet. Blev mycket elegant och han är väl värd en stor eloge! Så snyggt!!

Nu är det bara några månader kvar innan orkidéerna "Perres Klysingar" (som Rolle som f.d. söderkis kallar dom) blommar. Vilken härlig tid vi har framför oss!
Men än är det fullt med snö och is kvar ute. Jag vågade mig dock ut en sväng med Santos i morse. Pulsade ut över snön så jag kom upp på vägen där det är barmark och jag vågade gå. På infarten där det plogats är det nu is - inte kul!!

Susie5 kommentarer:

Ingrid sa...

Din Rolle är verkligen en fantastisk man!
Åke hade många fina sidor, men att han skulle ha gjort något sådant skulle varit totalt otänkbart.
Kram, Ingrid

Marit Sønstebø sa...

Så smart det var da! Gerbera har problemer med å få vann helt opp til hodene, så derfor blir de sånn. De er jo like fine med korte stilker.
Klem

Anonym sa...

Hej det vart ju väldigt fint, han är en klurig kille Rolle.
Ha det så skönt, ser fram emot ett bra race i kväll.

Ölandsvindar sa...

Fint! Man ska nog inte vara så rädd för att klippa och greja i buketterna. Men gerbera brukar alltid vara "färdiglindade" när man köper dem. Konstigt. Så jäkla trist väder och inte ska det bli bättre än på länge. Bara att härda ut.
Kram /Kerstin

Anita sa...

Elegant var ordet! Han är duktig Rolle! Och vilken glad överraskning för dig. Log när jag läste "Perres Klysingar". Som sagt, en härlig tid har vi framför oss. Skönt att du vågat dig ut. Halkan är jobbig. Jag skulle inte klara mig utan mina kängor med "inbyggda" dobbar. Men med dom kan jag gå på glansis utan att halka.

Kram Anita