KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

torsdag 13 juli 2017

FLER ROSOR...

Jahapp, så är det dags för "dagens inlägg"! Det börjar ju bli lite så att jag lägger in nåt var eller varannan dag. Men det händer så mycket i trädgården just nu att man måste!!

Tänkte visa att det slagit ut fler rosor än dom jag visat tidigare, men först måste jag bara visa två växter jag är enormt förtjust i - och väldigt nöjd med!
Det här ovan är strandråg - Leymus arenarius `Blue Dune´-  som jag köpte i höstas som en liten pytteplanta. Men den har växt till sig otroligt och jag älskar den här typen av växter, alltså såna som är ornamentala. Alla växter behöver faktiskt inte blomma!

Sen har vi den här gulbladiga rönnsumaken - Rhus typhina `Tiger Eyes´ - som inte heller blommar, men som är tjusig ändå. Och som du förmodligen vet vid det här laget om du varit inne här tidigare, jag ÄLSKAR gulbladiga växter!
Men nu följer lite nyutslagna rosor:

Inget namn - okänd

Klängrosen Händel - knopp och utslagen
Låg modern ros - Heidi Klum

Inget namn - okänd

Inget namn - okänd
Som synes har jag en viss förkärlek för blommor i lila toner, men även rött och rosa (helst då starkt rosa eller cyclamen) gillar jag också!

5 kommentarer:

Ölandsvindar sa...

Visst är det ett riktigt rosenår i år trots den dåliga starten! En annan sak jag kom att tänka på; ni verkar må så bra den här sommaren, verkligen en skillnad mot förra året. Så himla roligt!
Kram från Kerstin

Ingrid sa...

Det där gräset är verkligen häftigt. Vilken färg!
Rosen som jag skrutit med ett par somrar vill inte alls i år. Den ser ganska grön och frisk ut, men växer inte. Få se om den kommer på bättre tankar till nästa sommar, annars åker den all världens väg.
Kram, Ingrid

HWIT BLOGG sa...

Det ÄR verkligen ett rosenår i år! Överallt så är det rosor som har mer blommor än blad, galet vackert...
Det där gräset var läckert också, bra tips!
Önskar dig en skön kväll nu.
Sommarkram från Titti

Anonym sa...

ååååååå vad det är fint hos dig.
Mvh
Doris i Lit

Veronica sa...

Du har verkligen publicerat vackra bilder på de vackra :)
Jag älskar oxå gulbladigt eftersom de verkligen lyfter det gröna i en rabatt. Håller med att det inte alltid behöver vara blommor. har en strandråg som jag planterade som bebis i framkant av en rabatt. Oj! vad stor den blev så i höstas flyttade jag den längst bak... Och där står den liten och fjösig och syns inte alls!! Den vill nog vara i framkant, eller ensam som solitär :)

Kram