KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

måndag 7 december 2015

TRÄDAVVERKNING

Du undrar väl förmodligen vad jag håller på med. Jag kommer med ett nytt inlägg nästan varje dag nu. Men det är bara positivt. Jag känner mig riktigt pigg!

Så här såg vår utsikt ut i fredags, men det är mer borta nu.....

Har visserligen en stor håla kvar i magen och ett stort hål samt ett pyttelitet som håller på att växa igen, men igår då var jag först ute med Santos på morgonen, sen åkte vi till Stånga och utomhusjulmarknaden och gick ett varv (tråkig, bara massor av mat/godis och lotter) och sen åkte vi ut i skogen och tog en liten kortare prommis. Underbart - trots blåsten!

Ytterligare en bild från i förrgår. Det började se väldans kalt och risigt ut.....

När vi kom hem bakade jag rågbröd samt en sockerkaka till Rolle och lagade middag. Så igår kväll kände jag att jag varit otroligt aktiv. Bästa på 7 månader!


Så här ser vår utsikt ut idag, ännu fler träd borta! Och ännu mer ris på marken!!

Men det jag glädjer mig åt just nu är att jag har kunnat få in bilderna på min nya dator med windows 10. Och inte bara bilder, även en hel del annat. Men flytta viktiga filer har jag inte kommit ännu.


Här ser man hur det såg ut tidigare. Alltså som skogen längst till höger! Ogenomtränglig!! Undrar om allt ska bort där med!? Dom till vänster ska ned i alla fall, dom är enormt höga så dom tas väl sist.

Alldeles nyss letade jag i gamla stordatorn efter alla mina adresser eftersom jag ska skicka ut en massa julkort. Men hittade ingen fil! Hjälp!!
Men så kom jag på att dom har jag ju lagt in i den gamla bärbara, så nu får jag ta fram den också och starta upp. Men det gör jag nog inte förrän i morgon. Håller just på att koka äppelkräm åt Rolle, sen ska jag göra pizza så det får räcka för idag tror jag.

Vardagsrumsutsikt måndagen den 7 december 2015 klockan 15.00!


Så här fint var det nyss på baksidan. Solen sken t.o.m. in i vardagsrummet! och det är +9 grader! Kan man få en bättre och skönare december!?


6 kommentarer:

Ingrid sa...

Hade det inte varit för blåsten hade den hör början av december varit hur underbar som helst, men det är inte roligt när sonen skog blåser ner snabbare än han hinner ta vara på träden.
Så roligt att du känner dig så pigg igen. Nu hoppas jag att det har vänt och att bara kommer att bli bättre och bättre.
Varm kram, Ingrid

Bosse Lidén sa...

Vad glädjande att läsa att du orkar göra så mycket och känner dig piggare. Men du får inte ta igen allt du missat under dessa månader. Glöm inte bort att vila ibland. Jag vågar inte ladda ner tian igen. Utan blev desperat när jag inte hittade något och bytte tillbaks snabbt.
Det är en ovanlig december med alla plusgrader. Kram Bosse

Maria sa...

Oj vad dom tagit ner mycket träd runt er men ljusare blir det. Sedan när allt ris försvunnit blir det säkert jätte bra.
Kramizar

lavendia sa...

Det var värst vilken arbetslust du fått. Du lagade kräm och bakade sockerkaka åt Rolle. Äter du inget? Jo, pizzan var visst inte bara åt honom. / Britt

Evas Kvarnaro sa...

Ja vilken december Susie, folk plockar svamp i skogen och inte lingonris.
En Jul marknad utomhus hade passat mig för jag gillar inte trängsel.
Så i år har jag inte besökt några för vi kan ha en egen julmarknad hemma. Fniss
Jisses vad träd 'ni' fällt, är trött på alla de där stormarna nu.

Jag är så glad för din skull att du känner dig bättre och skriver pigg.
Sen bakar du och grejar med datorn m.m.
Det är verkligen positivt, tummen upp för dig Susie.
Vi är i Norrahammar nu hos de små tomtebarnen Leonard och Ofelia.
Stor goe kram/ Eva

Veronika sa...

Det är konstiga tider nu, överallt i vårt avlånga land. Här i norr lyser snön med sin frånvaro den här tiden som den gjort de senaste åren, snön har inte kommit förrän efter jul! Lite sent i mitt tycke (ler)
Du bjuder på fina bilder.

Jag vet inte vad det handlar om men är glad att du mår bättre men säger som övriga talare - skynda långsamt. Hälsan är a och o när man börjar må bra är samarbetet mellan tanke och kropp inte alltid den bästa, tanken vill mer och skyndar fram fortare än vad kroppen hinner efter. Sköt om dig!

Önskar en skön onsdag
Kram