KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

torsdag 12 november 2015

KOMMENTAR TILL GÅRDAGENS INLÄGG!

Eftersom två av mina bloggvänner skriver i sina kommentarer att jag ska sätta mig in i morden jag skrev om igår, så gick jag in på nätet och kollade runt lite. Jag hittade en site där det här - och andra mord - diskuterades och där mördaren själv hade kommenterat det hela! 
Detta måste naturligtvis delges er!!

Jag har fått en utskrift av en diskussion som ägde här 2008-04-15 till 2008-04-18. Det var en person som kallade sig "alistair" han ville veta mer om gotländska mord/försvinnanden. 
I deskussion kom det svar "Gaedecke",denna person vet inte speciellt mycket om det han säger. Det är nämligen mig (Peter Grönkvist) som han yttrar sig om. 
 Han säger att jag är känd som "P.G". Ja det stämmer,men så säger han att jag är mest känd för att ha sprängt en tankbil i Klintehamn. Det är rakt igenom en lögn, vad jag vet så har jag aldrig sprängts något sådan i Klintehamn, någonsin, och definitivt inte av mig. 
Vidare så skriver han att jag drog i mig 1 gram amfetamin om dagen, det är också fel. Vid tillgång till "normal-starkt" amfetamin så kan jag erkänna att jag konsumerade ½ gram/dygn. Här vill jag tillägga att jag är diagnosticerad med krafitig ADHD, vissa instanser i samhället anser att den förbrukningen kan kallas "självmedicinering". PÅ grund av att det är ett intag av EJ receptförskriven medicinering så klassas det per automatik som missbruk. 
"Gaedecke" har rätt i att jag har kunskap i att tillverka språngämnen och att jag har sprängt bort en del av mitt ringfinger. Han nämner att jag hade en medåtalad som dömd till 6 år för medhjälp till morden. det är fel,även han blev dömd för mord medelst människorov och domen blev 10 år för honom. 
:sedan skriver han om bölla(ett av mordoffren) hade tjallat på en knarkare som rånat en buss ute på landet. Inte riktigt rätt, han tjallade på två personer som stal biljettkassan i en buss som stod still i Hemse. alltså inget rån. Därefter skriver han att Bölla ska stulit 1 gram amfetamin och 200kr av mig, det är fel, Bölla gjorde mycket konstiga saker men han stal aldrig 1 gram och 200kr av mig, det var bra mycket mer än så. 
Sedan förekommer det ett inlägg från en som kallar sig "the GlimmerTwins". Denna person antyder att Lena H från Klintehamn ska varit inblandad, möjligtvis genom någon tjackskuld. Detta kan jag helt och hållet dementera, jag känner nämligen denna Lena mycket väl, hon hade absolut ingenting med mordet i Fröjel att göra, inte på några sätt. 
Summan av det hela är att man ska inte tro på vad som skrivs i dessa sajter, och till alla er kommenterar andra personer: Se till att ni kommer med fakta, och inte en massor skvaller och skitsnac
Eftersom jag inte har någon tillgång till föra diskussion på nätet, Kumlaanstalten tillåter INGA nätdiskussion,så är vem som helst välkommen med sina frågor direkt till mig. Jag ger ärliga och sanna svar på dessa (seriösa) frågor. Peter Grönkvist KUMLA

4 kommentarer:

Ölandsvindar sa...

Tja, han vill ha seriösa frågor. Jag undrar om seriös över huvud taget passar in i det här sammanhanget. Jag brukar titta på Dr Phil ibland när han intervjuar olika brottslingar och det återkommer ofta, den här upphakningen på detaljer. Någon slags skyddsmekanism förmodligen.
/Kerstin

lavendia sa...

Litet erkännande och litet dementier. Han vill att det ska vara rätt, även om det var orätt. / Britt

Anonym sa...

Rörigt och svårläst med den röda texten / Uffe

Ingrid sa...

Ja du Susie!
Det där var verkligen dramatik. Mördarhuset vågade man nästan inte åka förbi förr i tiden och de där liken de hittade i grusgropen var en en händelse som man nästa inte kunde tro på. Hände det verkligen här!

http://blog.stenstugu.com/2005/04/24/dubbelmord-i-frojel/

Kram, Ingrid