KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

söndag 8 november 2015

I´M BACK.....

...både vad gäller humöret (som berodde på ett kraftigt bakslag i tillfrisknandet, men nu mår jag riktigt bra) och ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN kan jag kommentera på era bloggar igen! Nu ska jag bara hitta ork och tid till det också!! *fniss*


Det har alltså tagit mig 2-3 veckor att komma på vad som var felet. Och man kan ju undra hur ett fel kan uppstå av sig själv.....för det var precis vad det gjorde i min dator. 
Men Google Chrome har tydligen ändrat på något och i samband med det kryssades en fil för (som jag absolut INTE vill ha förkryssad). Nu är dock problemet löst - för den här gången!

På bilderna ovan som jag tog nyss så ser det fortfarande grönt och fint ut...men oj vad löven blåser ner nu. Det är styv kuling och imorgon ska det bli storm. Här på Gotland!

På lördag kommer min kusse Monica och hennes gubbe Tommy ner för att fira Rolle som fyller 75. Det är inte klokt vad tiden går.....
Fast i veckan som var så frågade min distriktssköterska om det verkligen var sant att han fyllde 75!? Han såg ut och verkade i sättet mer som 65!!Jag talade naturligtvis direkt om det för Rolle som var stolt som en tupp i flera timmar. Det enda som börjar se lite gammalt ut på honom är gången. Han har ju genomgått både canceroperationer, strålning och cellgiftsbehandling för 10-20 år sedan. Och då mycket starkare cellgiftsbehandling än min.


Här är vår hund Santos som vi idag kallar, Sure Bloom. Observera att vi kallar honom för Sure, inte Sune. Det ösregnar nämligen på tvären ute och  dessutom håller han på att blåsa bort, så gå ut är inget kul alls idag!


När Rolle gjort klarat av 5-6 omgångar påtalade läkaren att om han kände något konstigt i fötterna så skulle dom direkt ta bort en av cocktailingredienserna (som var tre) - och det gjorde han naturligtvis. Fast det var nog lite sent.....
Så numera har han mer eller mindre tappat känseln i hela fötterna, vilket gör att han går lite stappligt. Det är ju inte så lätt när man inte vet om man går barfota eller har skor på sig! Annars är alla hans värden perfekta och har varit hela tiden TROTS att han har en kronisk cancersjukdom, lymfom!!
Monica & Tommy kommer på fredagen, ska sen dom bo på hotell i Visby (orkar inte med folk mer än några timmar och gästrummet är omgjort till sjukrum). På lördagseftermiddagen kommer dom ner hit för lite skumpa med tillbehör. Sen har vi blivit bjudna på krogen av dom för en god och lyxig middag.
Monica ville gå på Djupvik Resort, men...efter att ha kollat vad dom tog för 2 rätter (375:-) så vill varken Rolle eller jag äta där. Det fanns dessutom bara tre för- respektive tre huvudrätter och ingen passade oss. 
Alltså blir det nog Fröjel Resort istället som ligger lika nära oss, också nere vid Ekstakusten - fast man ser inte havet därifrån tyvärr! Dom har också väldigt god mat och framförallt är det inte lika dyrt!!Fröjel Resort kanske inte är lika vackert som Djupvik Resort, men dom hade fler goda rätter att välja på vilket känns bra. Dessutom tyckte nog vi att det såg ombonat, varmt och trevligt ut när vi var där igår och fick en meny!


Och det är kanske sällskapet och maten vi ska ägna oss åt, inte utsikten i mörkret..... *fniss*6 kommentarer:

lavendia sa...

Vad bra att både hälsan är bättre och att även datorn fungerar bättre. Fortsätt så. / Britt

Ingrid sa...

Så skönt att du mår lite bättre igen Susie!
Ny hoppas jag att det håller sig så och att du kommer att krya på dig igen.
Det blir säkert bra på Fröjel resort. Vi var där med SPF för en tid sedan och fick väldigt god mat och nog är miljön där trevligare än på Djupvik.
Kram, Ingrid

HWIT BLOGG sa...

Du ser, ALLT löser sig! Härligt inlägg från dig, blir så glad :)
Ha nu en skön kväll...
Kram Titti

Ölandsvindar sa...

Vad härligt att du mår bättre. Och Rolle då... du vet vad man brukar säga "Äldre gentlemän och gamla kärringar". Fint att han mår bra. Man får turas om att vara den starka under livets gång.
Kram, kram /Kerstin

Anonym sa...

Grattis kram till Rolle fram Eva i Polen.
Glad blir jag nar du kanner dig battre och att datorn fungerar igen.
Kram eva

Anonym sa...

Nu blev jag helt snopen att det gick att sanda en kommentar denna gang, jag forsokt tre dar i strack utan resultat.
Det ar inte bara till dig det strular utan aven till andra bloggvanner som det inte gatt att sanda, riktigt frustrerande.
Hoppas Rolle blev nojd av sin firar kvall i Visby tillsammans med din kusse och man. Nog behover man komma ut pa lie kul ibland, inte bara halsa pa Visby sjukhus, men denna gang fick val inte Santos folja med pa restaurang.
Tank vad sur han blev over detta hi hi hi .....
Det har oxo varit kraftiga vindar har, det ar Sverige som tommer sina rester av vind och regn over Polen, fniss
Forvisso behover landet regn eftersom det varit en torr sommar och host, men i luften ar det skont med over +15 gr.
Skot om dig Susie/ Eva