KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

fredag 14 augusti 2015

STARKT ROSA(-LILA)

Jag skrev igår att jag skulle visa dom starkare rosa idag, så här följer dom. Fast det är nog en del som är lite mer lila än rosa också. Men det gör väl inget.....


Problemet för mig är att när jag tar en massa kort (vilket jag brukar göra) och sen endast publicerar en del, så kommer jag inte ihåg vilka. Egentligen ska jag flytta dom publicerade till en annan fil i min dator, men oftast hinner jag inte med det utan det blir väldigt bråttom med inläggen på slutet. Och sen sätter jag igång ett nytt inlägg och är för lat att kolla upp det tidigare. 
Känner någon igen sig.....!?


Alltså får ni ursäkta om ni sett någon enstaka bild tidigare. Dom flesta är dock nya, fotade härom dagen.Det här är egentligen mina favoritfärger på blommor; Cerise eller starkt rosalila!


Som du ser så skriver jag "egentligen" vilket beror på att i morgon kanske det är någon annan färg som är min favorit. Så ombytlig är jag! Rolle brukar säga att det är tur att jag inte är lika ombytlig när det gäller män, men det kanske är just därför jag inte är det! 


Sen är det också så att jag bara ÄLSKAR att ha växter i "fel färg eller fel nyans". Ja, enligt min åsikt är det ju inte fel, utan tvärt om. Det är verkligen RÄTT!
Tänk om alla bara ville ha vita, rosa eller röda rosor herregu´ vad trist det skulle bli. Nej tacka vet jag lite illigt lila som den här buskrosen`Heidi Klum´. Nästan otäckt snygg..... *fniss*Idag avslutar jag inlägget med att bara tala om att jag mår så jäkla bra, jag har inte läckt inatt eller idag heller - och i morgon kommer hemvården hit och fixar mig. Ska alldeles strax gå in och inreda gästrummet till sjukrum, så eventuella gäster får tyvärr bo någon annanstans inom närmaste tiden.

6 kommentarer:

Maria sa...

Så roligt att höra att du mår bättre kanske rentav riktigt bra. Underbart! Kram Maria

Yvonne Blom sa...

Underbara blommor!
Ha en fin helg! Kram

lavendia sa...

Vad roligt att du mår så jäkla bra. Fortsätt gärna med det. Jag tror inte jag har sett just de här bilderna och skulle jag ha gjort det, gör det inget. / Britt

Ingrid sa...

Inte gör det någonting om du visar samma bilder flera gånger. De är ju så himla fina!
Ha en skön helg och hoppas förbättringen håller i sig.
Kram, Ingrid

Ölandsvindar sa...

Ser ut som om du har fått med en liten orm i hörnet på bilden med alunroten. Nästa sommar ska jag klippa bort alla tecken till knoppar på åtminstone en av mina alunrötter. Den fick långa spretiga fula stänglar. Samma bilder...hmmm, det gör nog inget. Vi som läser kommer inte alltid ihåg så bra heller. Minns en äldre dam som var låntagare på den tiden jag arbetade på bibliotek: Ge mig några böcker, vilka som helst. Jag kommer ändå inte ihåg vad jag har läst sa hon alltid.
Och jag kniper tag i tummarna igen och hoppas att din förbättring varar för evigt.
Kram /Kerstin

Gunilla Teckenberg sa...

Roligt att du mår bättre Susie och hoppas verkligen att det håller i sig. Rosor är inte mina favoriter, har bara två i trädgården men jag beundrar dem mer än gärna i andras trädgårdar.

Kram!