KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

måndag 10 augusti 2015

NÄRBILDER, starka & varma färger del2

Det var ju inte precis alla varma och starkt färgade blommor/blad jag visade igår. Så här följer några fler.....Den här sista är ganska ljust blekt rosa men den har lite varmt gult i sig. Så den får vara med här som sista bild under den här rubriken.  Så återkommer jag med rosa, lila och blått i morgon!


Tyvärr måste jag dock berätta att glädjen över att mina hål i magen inte läckte, enbart sträckte sig över ett dygn. Sen var det som vanligt igen.....Men man får väl glädjas åt det lilla!

3 kommentarer:

Gunborg Uhno sa...

Vilka härliga bilder.Tycker om färgstarka blommor fast de i pastell är mina favoriter.så synd att ditt sår började läcka igen.Men det kanske var ett tecken på att det är på rätt väg.
Ha det bra.Kram.

Rosor och ruiner sa...

Härliga blomster du har, och en flitig gubbe som rensar i rabatterna! Antar att det måste vara lite jobbigt att sitta bredvid och inte kunna ta i själv...
Fortsätt att krya på dig!
Kram Gunilla

mammi sa...

Vilka bilder !!! Funderar på att slänga min kamera i väggen, en Pentax, som sägs vara bra. Är det kanske fel på fotografen !!!! Får njuta av dina bilder i stället. Uno är inlagd på sjukhus, ringde från Dialysen, har fått Bältros ovanpå allt annat. Läkare här i söndags, då visade det sig att han känt av detta sen i onsdags !!! och då är det för sent med Antibio-tika,
Kram till er alla tre