fredag 8 mars 2024

FEM FREDAGSFRÅGOR

 Elisas fem frågor den här veckan är väldigt speciella och intrikata. Ta den första t.ex.; Vem är du? Jag tror inte att min egen personliga uppfattning om mig själv stämmer med vad andra tycker, eller har tyckt om mig. Man förändras ju också under åren...

Numera är entrén i verkstadstillbyggnaden där det också finns en hall, ett duschrum och ett kontor.


   1. Vem är du?   En källing som förr älskade det sociala livet, men som numera sitter hemma och ugglar själv med bara sin gubbe som sällskap.
   2. Vad gör du med livet?   Bara väntar på att bli piggare igen och att det ska ske nu till våren...
   3. Har du en femårsplan?   Nej, inte annat än att överleva!
   4. Vad är lycka?   För mig är det dom ögonblick när man ser ut över sina domäner med vår dagishund bredvid sig, njuter och och känner att man till slut hamnat på exakt rätt plats i livet.
   5. Vad guidar dig genom livet?   Inget speciellt annat än att försöka vara mot andra precis som jag själv önskas bemötas... 

Den tillbyggda "Lilla altanen" på framsidan.

Som sagt, det var lite knepigt att svara på frågorna den här veckan. För att inte sitta och grubbla på svar hela dagen - har annat att pyssla med, se på bilrace t.ex. -  så skrev jag ner det absolut första jag kom att tänka på. SUSIE

8 kommentarer:

Hanneles bokparadis sa...

Livet har olika faser, visst blir det stillsammare, bra regel ett bemöta andra som man själv vill bli bemött, kram

it_is/Anette sa...

Nu blev jag ju lite glad, att läsa att det var en till som tyckte att veckans frågor var lite svåra att svara på. Har läst andras svar o dom verkar ha tyckt att det var enkla frågor. Jag fick tänka till lite. Det var intressanta o tänkvärda svar du gav.

Ha en fin helg

chica sa...

Mesmo difíceis, foram muito bem respondidas! Lindas fotos! beijos, chica

Klimakteriehäxan sa...

"Den gyllene regeln" håller i alla väder.

Mrs Calloway sa...

nej, det var inte så lätt att besvara veckans frågor. så grönt och fint det ser ut i din trädgård. igår satt jag ute i lä i solen och läste. och det är ljust!

Tantaugusta sa...

Det där med att känna att man har hamnat på rätt plats i livet är en underbar känsla.

Kina sa...

Livet går ju upp och ner, men det viktiga är att man känner att man hamnat på rätt plats, och med rätt person att dela livet med. Kram!

Paula sa...

Det var nog ett klokt beslut att bara skriva ner det första du tänkte på och inte grubbla mer på livets stora frågor! Din devis att behandla andra som du själv vill bli behandlad är klockren! Och du har ju verkligen de bästa av domäner att skåda ut över! Hoppas våren kommer med en vitamininjektion! Jag har inte blivit mig själv efter Daniel gick bort, men försöker komma ut och göra saker på egen hand för att inte bli sittande och tycka synd om mig själv. har ju mycket i livet att glädjas åt, men min bästa kompis är borta och det sörjer jag djupt.
Ha en skön söndag, tänk när gräset blir så grönt som på ditt foto!
Kram från pörtet