fredag 29 december 2023

EN TREVLIG HELG

Med hopp om att alla får ett riktigt 

Gott Nytt År 


Och så tackar jag Elisa för allt arbete med dom fem veckofrågorna hon har lagt ner under året. Tack-tack-tack! Hoppas du orkar med att göra samma sak 2024!?


* Vad var det bästa med 2023?   Ärligt talat så var det ett hemskt år!

* Vad ser du fram emot med ett nytt år?   Att bli helt återställd...

* Gjorde du vad du tänkt göra under året?   Nej, inte någonting!

* Vad har varit din största framgång i år?   Att jag överlevde...

* Hur avslutar du det här året?   Rolle och jag ska äta gott, glo på TV, lyssna på bra musik och så ringa goda vänner och önska gott nytt!  

Rolle & Susie


6 kommentarer:

Ingrid sa...

Tack detsamma Susie!
Kram, Ingrid

Hannele sa...

Önskar ett bättre nytt år!
kram

Anita, de fyra blomsterhaven sa...

Önskar även dig och Rolle en fin avslutning på det här året och så hoppas jag att det kommande året blir mycket bättre för dig än det gångna året varit! Tycker du är en fantastisk fighter!

Kram Anita

Paula sa...

Du har sannerligen haft ett tufft år, så nu kan det bara bli bättre. Du har också en jäklaranamma i dig, o det hjälper dig att alltid sträva framåt och inte bli passiv. Det beundrar jag dig för.
Ingen vet vad framtiden har att bjuda på, det brukar bli både salt och sött. Men låt oss hoppas att 2024 blir ett bättre år på alla plan.
Gott Nytt år till er båda! Kram från pörtet

Maribel sa...

Gott Nytt År till er båda!
Kram Marika

Kina sa...

Jag hoppas och tror att det här året kommer att bli betydligt bättre än föregående för dig. Du verkar ju också vara en riktig kämpe som aldrig ger upp, och det är det absolut viktigaste! Så nu tar vi nya tag, både du och jag, Susie! Vi ska göra 2024 till ett riktigt bra år! Kram till dig och Rolle!