söndag 17 juli 2022

POSITIVA SVAR, MEN PROBLEM

 Lördagen var lugn och väldans skön. Vädret var perfekt; Strålande sol, 21 grader och ingen blåst. Det senare uppskattades verkligen...

Lunchen intogs på altanen utan att man behövde oroa sig förvindbyar som kunde blåsa ner både servetter, glas och dekorationer i form av krukor med växter. OBS att jag skriver växter, inte blommor. Är vansinnigt förtjust i bladväxter så jag har naturligtvis dekorativa såna på altanen också!

Min gubbe Rolle (81), som är pigg som en mört (och inte kan sitta still och bara njuta av livet) tog sin åkgräsklippare och klippte det jag inte lyckades i med förträdgården efter att växelspaken gick av. Och inte bara det, han tog också ut en vanlig klippare och körde under alla buskar samt runt spaljén också. Så nu är iaf alla höstfibblor där ute borta för ett tag!

Rolle är extra nöjd och glad just nu för han var hos sin cancerläkare i Visby i torsdags och fick då reda på att alla hans prover var excellenta, men...läkaren hade glömt att säga till om ett PSA-prov. Alltså fick han ta ett i på sjukhuset och så ringde hon i fredags och berättade att det inte bara var 0 utan inte ens mätbart! Kunde inte vara bättre!!

Om du undrar varför jag inte lagt ut några bilder så beror det på att jag har fått ett "litet" problem med min dator. ALLT är tonat i grönt! Det är fruktansvärt jobbigt och jag vet ju inte heller om det jag kommer lägga ut visas i grönt också, eller om det bara är på min dator!? Därför är detta bara ett sätt att få se vad som händer.....

SUSIE


4 kommentarer:

Maribel sa...

Hej Susie!
Tråkigt att tekniken inte fungerar. Texten och inlägget ser helt normalt ut.
Hälsningar Marika

Ingrid sa...

Det är trist när tekniken inte funkar som man tänkt sig, men ditt inlägg är det inget fel på vad jag kan se.
Kram, Ingrid

Anita, de fyra blomsterhaven sa...

Så fantastiskt roligt att Rolle fått positiva besked! Härligt att höra.
Och allt ser i varje fall helt ok ut när det gäller texten i ditt inlägg. Hoppas det löser sig. Låter nästan som om det har med grafikkortet att göra.

Kram Anita

Bosse Lidén sa...

Vad skönt med de beskeden. Trist med datorn. Jag såg i min femårsdagbok när jag skrev sent igår att någon fyllde år. Så lite försent grattar jag någon.
Kram, Bosse