fredag 8 januari 2021

FEM FRÅGOR

Det är fredag igen och jag är riktigt nöjd med att tiden går så fort. På måndag ska jag till onkologen och bröstavdelningen för att få domen om min fortsatta behandling. På torsdag är det sen dags för den sista cellgiftsbehandlingen och sen väntar 12-14 dagars helvete innan man känner sig OK igen. Men jag ser redan nu fram mot våren.....

Elisa har - som vanligt - skött sig med den äran och gett oss några kluriga frågor att fundera över. Men det är inte alltid så lätt!

🌟

  1. Vad lämnar du bakom dig i år?  Sjukdom och tristess.....
  2. Hur vaknar du till lättast?  En trevlig variant är att min gubbe väcker mig genom att säga att det är race på TV.
  3. Vad är en sak du gör för att känna dig piggare? Normalt är det att umgås med vänner.
  4. När åker julpyntet ner?  Allt utom själva julgranen, belysingen ute samt adventsljusstakarna i fönstren är redan nu nerplockade. Granen och ljusstakarna åker ner i helgen. Ytterbelysningen får sitta minst månaden ut för vi har så hemskt mörkt här. Ingen gatubelysningen i skogen precis.
  5. Vad hakar du ofta upp dig på?  Just nu att folk, speciellt dom mellan 18-30, verkar så vansinnigt egoistiska att dom skiter i hur deras beteenden påverkar spridningen av pandemin.....

Det får bli ett väldans kort inlägg idag, för om 6 minuter börjar skidorna på TV och det vill jag se. Det är ju också en typ av "race", alltså helt i min smak!

Snart är det dags igen!SUSIE

10 kommentarer:

Ingrid sa...

Lycka till med ditt besök på bröstavdelningen. Hoppas att du får en vettig behandlingsplan som du orkar med.
Och ha det så trevligt framför tv:n. Jag "slipper" se både fotboll, ishockey och skidor nu.
Kram, Ingrid

Thalassa sa...

Även jag önskar lycka till med sjukhusbesöket. Hoppas att de kommande jobbiga veckorna går riktigt fort för dig, som har extra mycket att tampas med den här jobbiga tiden.
Jag har också tillbringat större delen av dagen i soffan, eftersom jag älskar att titta på skidtävlingar - inte minst skidskytte. Vädret har inte heller inbjudit till promenader.
Sköt om dig!

Anita, de fyra blomsterhaven sa...

Det är lördag och jag hoppas du mår bra efter omständigheterna. Och även om du har en "helvetesdos" kvar så får du tänka på hur många du faktiskt har klarat av. Och jag håller tummarna att du får en dräglig behandlingsplan på måndag. Beundrar dig för din kämpaglöd! Nu hoppas vi bara att ditt sår läker. Dagarna fortsätter att bli ljusare. Vaccin är på gång så att vi så småningom ska kunna gå tillbaka till lite mer normalläge.

Ha nu en så fin helg som det bara går! Hoppas du har lite intressanta race att följa på tv.

Varma kramar till dig!
Anita

Kina sa...

Hoppas din kommande behandling går bra och att måendet efteråt går fort över. Du är en riktig kämpe som sagt, och jag håller alla tummar för dig. Ha det så bra som det går och kram till dig!

Paula sa...

Vintersporterna är en räddare i nöden nu i dessa tider. Välfyllda dagar med skidor på längden och tvären, kommer att bli tomt när helgen är över och allt tar slut..
Håller tummarna för att det blir en bra plan för din kommande behandling!
Kram från pörtet

Sara Pepparkaka sa...

Lycka till med behandlingen. vilken nu än fortsättningen blir!

Lillian "sognafaret" sa...

Lykke til på mandag! Krysser fingrene for at 2021 blir et flott år!

Geddfish ♥ sa...

God fortsättning på det nya året och hoppas du får lindring i din sjukdom och att det går åt rätt håll!
Roligt att läsa dina svar på frågor.
Den sista, där håller jag med dig till 100 procent!
Kram, Gerd

Maggan sa...

God fortsättning på det nya året som jag hoppas ska bli bra mycket bättre för dig.Önskar dig lycka till med behandlingarna och tur att det finns skidor på tv när vi har vinter.Ha det gott/Margareta

Lena i Wales sa...

Lyckat till idag!
Kramar!