torsdag 1 oktober 2020

BRA BESKED

 Kommer precis från sjukhuset i Visby och bröstavdelningen. Egentligen skulle jag gjort en cellgiftsbehandling idag, men i måndags bestämdes det att jag skulle få "ledigt" en vecka!

I fortsättningen ska jag få 3 behandlingar på torsdagar och sen blir det uppehåll i en vecka. Jätteskönt faktiskt! Men det absolut bästa var att dom 4 (!) som pysslade om mitt bröst bestämde sig för att nu ska vacuumpumpen bort - på onsdag nästa vecka. ÄNTLIGEN.....


Nåt annat som var ÄNTLIGEN var att vi faktiskt hade matgäster här i tisdags. Första gången sen i mars! Vi bjöd våra goda vänner här i Eksta, Beth & Cronis, på lunch. Vi har inte träffats sen i våras, så det var otroligt trevligt att träffa dom nu.  Vi har ett långt matbord så vi satt i var sina ändar och sen lade jag upp all mat på tallrikar så vi inte skulle kleta med några uppläggningsfat.....

Till förrätt hade jag gjort en sandwich med kräftröra.


Till huvudrätt hade jag Panini al cavolo cappuccio de luxe med hasselbackspotatis. Potatisen var tyvärr inte riktigt genomstekt trots en hel timme i ugnen på 200 grader, så det var nog tur att man bjöd på fler rätter - trots att det bara var lunch!


Det godaste var nog efterrätten, det tyckte nog allihop. Det var mandel & päronkaka med vaniljglass. Men jag gömde att ta en bild på den innan vi började äta av den, tyvärr!

Men nu ska vi äta lite lunch, det blir rester sen igår - men dom var så goda att det gör inget! Återkommer i morgon.....

SUSIE




5 kommentarer:

Diana61 sa...

Vad skönt att du fick ett bra besked idag och jag önskar dig all lycka att det kommer att bli bra i slutänden. Kram på dig.

Immerbo sa...

Låter helt härligt, du är värd all glädje o bättringar. Kram till dig kära kusin, vi hörs på telefon imorgon🥰

Ingrid sa...

Så härligt med positiva besked beträffande ditt bröst!
Och så trevligt det måste ha varit att ha gäster på lunch.
Kram Ingrid

tanthuset.blogg.se sa...

Gläds verkligen med dig nu när du vet att du blir av med vacuumpumpen!! Härligt <3
Oj, så god mat du bjöd på och så himla kul att äntligen kunna få träffas, det är värt så mycket.
Kram på dig Susie!

Anita, de fyra blomsterhaven sa...

Men så konstigt. Trodde absolut att jag kommenterat men det finns ingen kommentar. Hm, tänkte jag bara tro. I vilket fall som helst. Så skönt att läsa om positiva besked!

Kram Anita