fredag 3 juli 2020

FEM FRÅGOR

Det är alltså fredag igen och dags för Elisas fem intrikata frågor. 1.     När senast var någon artig mot dig?
Det var idag när jag var till Visby Lasarett och gjorde ett Covid19 test inför min operation på tisdag. Sjuksköterskan var mycket trevlig och artig mot mig - men all personal på lasarettet är helt fantastiska och enormt trevliga.
2.     När senast förlät någon dig?
Var också idag efter det jag snäst grinigt och elakt åt min käre gubbe. Var lite ur gängorna just då. Men det gick över snabbt - och han sa att han förstod varför.
3.     Vad för något köpte någon nyligen till dig?
Igår när min man köpte jordgubbar till sig och hallon – som jag älskar - till mig hos en odlare. 
4.     Vad blev senast taget från dig?
Har inte en aning.....
5.     När blev du senast överraskad?
I måndags när min käre gubbe kom in med en vacker romantisk sommarbukett med vilda blommor till mig. Dom hade han plockat när han var ute och tog en prommis med vår hund Santos.
😁

Idag var vi tidigt iväg till Visby (hade en tid 08.20 för testen), sen handlade vi på vägen hem i Klintehamn. Därefter var det dags för lunch på altanen och efter det årets första Formula One-träning på TV - äntligen! Sen klippte vi gräs; Rolle sista biten av diket utanför och jag "innertomten" samt "förträdgården". Sen blev det ett behövligt dopp i poolen 14.30 och så såg vi F1´s 2:a träning tills det var dags att grilla. Så glömde jag ta med kameran när jag gick ut med Santos, så några bilder har jag inte tagit idag.  Jag bjuder alltså endast på en "gammal" på en Cikoria som blommar just nu.Det var extra trist att jag inte tog några foton eftersom jag såg massor som hade börjat blomma när jag svischade förbi på min åkgräsklippare - och i morgon ska det tydligen regna. Men kommer det inte alltför mycket så ska jag fota då och kanske lägga ut bilder utan text!
Ja, jo jag vet - SMHI bara lovar regn, men det måste ju bara komma nåt snart 
så jag håller tummarna!!

SUSIE

4 kommentarer:

Lillian "sognafaret" sa...

Virker som du har vært heldig med valget av mann :)

Paula sa...

Cikorian blommar ännu inte här, hoppas allt avlöpte väl på lasarettet, sjukvårdspersonal brukar vara fantastisk även om det finns avarter även där som hamnat helt fel i sitt yrkesval. Visst har du en fantastisk man, grattis"

Anita, de fyra blomsterhaven sa...

Skönt att höra att det gick bra på sjukhuset. Och det kändes som det blev en lyckad dag. Här har det kommit lite regn men inte så mycket som jag hoppades på. Vi verkar bo "i ett hål", regnvädren passerar runt omkring oss ser jag när jag kollar på väderradarn. Cikoria är vackert! Hoppas du får lite sol och kan ta med dig kameran och ta lite bilder.

Ha nu en fortsatt fin helg!
Kram Anita

Bosse Lidén sa...

Vilken snäll gubbe du har, Rolle. :)
Jag är väldigt förtjust i cikoria. Det var bland annat därför vi odlade sådana utanför vårt museum. Passade bra till alla kaffekoppar med tanke på ransongeringskorten på kaffe och det beska cikoriakaffet som jag aldrig smakat.
Fick du ta provet inne på sjukhuset? Eller är tältet kvar?
Kram