KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

söndag 25 februari 2018

HYLLMODUL

Gubben min, alltså Ronald - eller Rolle som han kallas - är jättesur. Han gillar inte snö alls och idag är det 3:e gången han är tvungen att skotta hela infarten, parkeringen samt gången in till ytterdörren på 2 dagar. OK, idag var det åtminstone sol, men det är trots det lika jäkla kallt som tidigare och så har det börjat "dra" lite. Inte kul!
 
Trots allt så tycker jag - som sitter inne - att snön har börjat sjunka ihop lite. Men...det vågar jag inte säga högt för då tror han att jag inte tycker att han är så jätteduktig. Och det måste jag tycka och tala om många gånger, annars blir han sur över att jag inte uppskattar jobbet han gör.
Och berömer honom flera gånger gör jag naturligtvis..... *fniss*

Förra året - den 3:e säsongen som jag inte fick utnyttja poolen - så lovade Rolle att han skulle fylla den redan i mars, så att eventuellt bevattningsförbud inte skulle ha någon påverkan. Men...med tanke på hur det ser ut nu, så misströstar jag. Inte 17 kan snön och kylan vara borta redan i mars.....!?

I förra inlägget berättade jag att jag försökte påverka Rolle till att tycka att vi behövde en ny hylla i vardagsrumme (se bilden nedan). Anledningen var att jag såg den här bilden(se ovan) på ett danskt modulsystem. Men...med tanke på att dom här sju sektionerna hängda på väggen utan luckor skulle gå på runt 50.000:- så har jag slagit det ur hågen.
Annars är det precis min stil. Men det är nog också så att det är kompositionen av allt runt om som gör det så snyggt - enkelheten med väggarna, golvet, möblerna och sen den fantastiska konsten. 
Men framförallt att alla moduler är i olika färg! Det gillar jag!!

Susie7 kommentarer:

Ingrid sa...

Jag hoppas givetvis på att det är slut med snöskottning när jag kommer hem nästa vecka!
Kram, Ingrid

✿ chica sa...

A neve é linda mas dá muito trabalho, imagino! Belas fotos! bjs, chica

Agnetas sa...

Hej Susie... Tyvärr får nog Rolle skotta snö hela den här kalla veckan...här är det kallt men ingen snö. Kram Agneta

Lena i Wales sa...

Bra skottat Rolle! Du gör ett bra jobb, skulle inte vilja byta med dej!
Snygga hyllor, men förstår dej att priset är lite över det vanliga, eller kanske mycket över det vanliga.
Ha det bra!

Anonym sa...

Jag går igång på de olikfärgade modulerna. Skittuffa. Men ruskigt dyrt. Vänta lite. Kan du inte lite kvinnligt listigt föreslå Rolle sköta skottningen åt alla grannar inom en mils omkrets. Han har ju blivit varm i kläderna. Han kunde få en tusenlapp "vitt" vid varje hushåll. Jag kände igen det där kvinnligt listiga från någonstans. :)
Såg allt Koviks kapell däruppe i din Header. Någon gång ska jag se en solnedgång i den trakten.
Snön kommer att ligga kvar en bit in i mars. Alltså kan ni tjäna pengar på att fixa en isbana på poolen. Jag lovar. Jag kräver inga procent på mina smarta förslag. Hoppas du kan bada där i sommar. Du och de olikfärgade ankorna.
Kram Bosse som skottat noll gånger denna säsong.

Anita sa...

Förstår att du föll för det danska modulsystemet. Urläckert med de olika färgerna. Kanske du kan låna idén, det borde ju gå att hitta några hyllor som liknar dom på bilden och som går att måla i olika nyanser. Kanske något för Rolle när han skottat klart ;) Skämt åsido, vintern verkar ha kommit för att stanna ett tag nu. Vi har iskyla och det har till och med kommit ner en del vitt. Och så blåser det ... kallt! Men rätt vad det är så kan ändå våren slå till. Vi hoppas på det så ni kan fylla poolen. Fast jag har för mig jag hörde att ni hade bra grundvattennivå på Gotland. Hoppas det så ni slipper bevattningsförbudet. Här har dom kommit med hot igen, om det inte blir en regnig vår, bevattningsförbud!

Kram Anita

Evas Kvarnaro sa...

Verkligen din stil Susie, den Danska modulsystemet, priset var saftigt också.
Det passar hemma hos er, men inte hemma hos oss, jag är så gammalmodig,
eller rättare jag har ingen stil alls, skit samma.
Helsike den där snön är farlig, nu får det vara nog, fast jag vet det kommer mera.

:(( Eva