KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

torsdag 18 januari 2018

VITT OCH LJUSBLÅTT

Det finns absolut inget kul att skriva om idag. I alla fall inte om nåt i trädgården, växthuset eller i naturen. Det är bara vitt - vitt - vitt..... Så dagens inlägg blir riktigt trist, för snö har ju alla i Sverige gott om. Alltså inget att hetsa upp sig över, eller hur!?


Visst kan man ge sig ut och pulsa i snön och försöka ta några vackra bilder (för jag håller med om att det kan bli bra bilder), men varken jag eller vår lilla låga Santos gillar det. Jag är livrädd för att ramla och Santos tycker inte om att bli kall om magen och jag tror inte att det är bra att det kommer kall snö på - eller ännu värre in  - i hans opererade kisshål!
Alltså så gick vi snabbt in efter morgonrundan och sen fick det bli lite bilder genom fönster/dörrar
och så inne förstås! Där är det ju varmt och skönt och framför allt inte halt!!


Ibland lyckas man köpa blommor som inte bara står 2-3 dagar utan t.o.m över en vecka - som dom här tulpanerna. Tycker att dom fortfarande efter åtta dagar är otroligt fina!


Samma dag och på samma ställe (ICA Maxi i Visby) köpte jag också 2 krukor med pärlhyacinter som nu har börjat blomma. Dom däremot är jag väl kanske inte så imponerad av, dom är så otroligt ljusa i färgen. Blekblå! Kanske inte riktigt min färg.....


Susie

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ursäkta! Vad sa du att det vita heter? :)
Om du trillar blir du vit om magen också. Det blev många fina bilder ändå. Undra hur låg tid det tar för dig med bilen ner till havet. Den bilden tycker jag är extra läcker.
Vi lever i tulpanernas tid. Vi älskar dem och förknippar dem med just januari. I början av året köpte vi hem pärlhyacinter. Otroligt vad fort de började blomma i vår köksvärme. Jag gillar alla nyanser av blått. Till skillnad från brunt. ;)
Kram från barmarksYstad.

Ingrid sa...

Blått och vitt är väl snyggt!
Här har nog inte kommit så mycket snö som hos er, för något pulsande är det inte tal om och nu smälter det lilla snötäcket ihop.
Kram, Ingrid

Evas Kvarnaro sa...

Haha precis som du skrev om att ditt inlägg blir trist för hela landet har ju snö nu och inget att hetsa upp sig över, hihi . . . så tänkte jag också om jag skulle göra ett inlägg finns inget kul att skriva om.
Jag har inte börjat än måste läsa och skriva till mina bloggvänner för jag varit riktigt seg denna vinter. Nu börjar livsandarna vakna till liv, jag dricker Blutsaft för jag varit så otroligt trött så kanske man behöver lite järn i kroppen (har inte varit hos läkare, kan inte ränna där för inget)
Man kan kurera sig själv med 'extra allt', vi äter ju mycket grönt och nyttigt men inte alltid det hjälper.
Det blev fina bilder ändå Susie fast det bara är vitt vitt ute, 'fniss'
Vårligt känns det med tulpaner och pärlhyacinter, (håller med om färgen)
Har lämnat kommentar på förra inlägget, ska sen läsa alla dina inlägg och se vad jag missat.
Sköt om dig, håll dig inne vid dåligt väder, det gör jag. Är också rädd att ramla.
Må så gott kram/ Eva

HWIT BLOGG sa...

Bild 2 är het magisk! Ljuset! Ja det må vara blekblåa blommor men dom säger VÅR i allafall, bara det :)
Varm kram från Titti

Rosor och ruiner sa...

Nej, inget att hetsa upp sig för men jag tycker det är rätt fint med snö! Och så blir ju hundarna inte så förtvivlat smutsiga som de blir annars av allt regnande som varit! För som du skrev inne hos mig - visst smutsar hundarna ner... men hemma hos oss får de inte vara inne i vardagsrummet, så där lyckas jag hålla det fräscht, och katterna är ju mest inne (de har kattgård men blir sällan smutsiga där ute) och sen har vi ju tvättbara fåtöljöverdrag.
Härligt med tulpaner som står länge, ibland har man tur!

Ha det gott och trevlig helg!
Gunilla

Carita och Bertel sa...

JA, jag hade nästan hoppats på att snön skulle utebli, men icke. Nu har vi ca 10 cm. Fast det blev ju i alla fall mycket ljusare, man får väl vara glad för det. Det går bra nu när snön ligger kvar och inte är så halkig för ishalka är det värsta jag vet också men snart töar det väl igen och kan man inte gå ut. Ha det fint. Carita