KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

söndag 26 november 2017

VADÅ, MISSLYCKADE FOTON!?

Idag när jag verkligen hade stor lust att göra ett nytt inlägg här, så blev fotona jag skulle visa totalt misslyckade. Jag ser knappt vad det är på dom - och hur någon annan stackare ska kunna tyda dom det vet jag inte. Men visa dom det ska jag ändå.....

Båda tog jag alldeles nyss när jag tog kvällens sista runda med Santos. Anledningen till att jag hade bestämt mig för att ta kort nu när det är mörkt (och här är det extremt mörkt, det finns inte en gatlykta på flera mil) var att jag ville visa hur fint det blev med laserbelysningen vi har mot granen i parken. Till att börja med tog jag dock ett kort på huset från vägen - och den som är bra "drömtydare" ser att det är Santos som står och kissar mot stängslet till tomten!


Den andra bilden är från samma väg fast lite längre från huset. På den ser man gaveln på huset med det väggfasta växthuset där med trädgårdsbelysning lyser fint, ett kalt träd (Gleditsia - korstörne) mitt fram och så den stora granen med gröna laserstjärnor som står väldigt långt in på tomten. På bilden ser man dock inte att granen är 10-12 m hög. Det är alltså den i mitten bilden nedan.
Jag lovar, jag ska ta lite nya bilder när det inte har mörknat så mycket så man ser belysningen!
6 kommentarer:

Jannibele sa...

Hei
Du spurte om navnet på mine gule blomster. Det er Sommerrudbeckia. En stor favoritt.

Ingrid sa...

Det är inte lätt att fota i mörker, i alla fall när man bara använder en mobil. Det krävs nog en bättre kamera och viktigast av allt, ett stativ.
Ha en fin vecka!
Kram, Ingrid

Gunborg Uhno sa...

Gjorde samma igår.Fast jag fotade bara växthuset.Men det är då inte lätt det där att få till bilder i mörkret.Men det får duga.Och jag såg Santos.
Kram.

Jannibele sa...

Hei igjen
Sommerrudbeckiaen er nok «Sahara».
Vh, Jannicke

Evas Kvarnaro sa...

Susie bilderna blev ju mystiska och spännande, Santos kunde likväl vara en räv hi hi . .
Hur i hela friden fick ni upp laserbelysningen i granen ??
Jag kan väl aldrig tro att någon av er har klättrat på en stege, ja i varje fall inte du Susie som är höjdrädd ha ha . . . .
De som passerar erat hus och trädgård får en del tjusigt att titta på,
tummen upp för er.
Rolg har varit i skogen och tagit hem granris i traktor skopan och sen har det virats granris här och där. Man måste ju även lysa upp vintermörkret nu.
Idag är det Anders-dagen och det varken slaskar eller braskar idag.
Må väl kram/ Eva

Ölandsvindar sa...

Inget foto är misslyckat om det får de rätta kommentarerna till. Ett "misslyckat" kort kan ha en hel historia bakom sig. I morse fick jag ta en dålig bild på min FB eftersom jag inte hann hitta den rätta då datorn fick för sig att göra en låååångsam uppdatering precis när jag skulle sätta igång.
Kram /Kerstin