KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

måndag 17 juli 2017

EN LYCKLIG DAG

Idag var vi till Visby för jag skulle träffa min kirurg, alltså överläkaren som opererade mig. Eftersom jag i april fortfarande läckte lite, så ringde jag till kirurgen och blev då lovad att få komma på kontroll i maj/juni. Men inte 17 kom det nån kallelse då inte.....

Eftersom jag inte läckt något att tala om under senaste månaderna så tänkte jag att har dom glömt bort mig så har dom. Jag tänker inte ringa och påminna, men så kom alltså till slut en kallelse tills idag. Äntligen!

Jag skulle visserligen inte vara där förrän 15.30, men som det ser ut just nu med alla turister så bestämde vi oss för att åka hemifrån redan vid tolv. Först ville vi uträtta några ärenden och sedan vara på sjukhuset redan klockan 15.00 för säkerhets skull. Redan kvart i fyra var jag därifrån! Var inte en kotte på sjukhuset!!

Och ALLT såg bra ut! Visserligen har jag ett pyttelitet hål kvar, men det går inte in i magen utan det är bara i skinnet och när jag tar i lite i trädgården så kan det komma en liten droppe från det. 
Sen sa läkaren att det var ju inte snyggt precis med tre fult ihopläkta och ärrade hål, så ville jag kunde jag få en "skönhetsoperation".....!?

Men han såg ju hur jag reagerade när ordet operation lämnade hans läppar, så han så direkt att OM jag ville så fick jag det. Jag behövde inte bestämma mig nu, utan kunde återkomma precis när som helst! Det tackar man för, men jag vill inte göra en operation som inte är absolut nödvändig!!

Jag talade också om för honom att jag faktiskt skiter i hur jag ser ut, jag är en gammal källing, det enda viktiga är ju att jag faktiskt lever och inte dog av min cancer! Jag har haft tur!!


Läkaren höll med och sa att man oftast glömmer bort anledningen till att man var tvungen att gå igenom en sån här massa skit som jag gjort under dom senaste 2 åren. 
Men så sa han också att med mitt sätt att tackla sjukdomsbeskedet samt att hela tiden vara så positiv trots allt strul, så hade han redan från första tiden varit övertygad om att jag skulle greja det! 


Jag har inte - trodde jag - varit orolig inför det här läkarbesöket, men det var som en stor sten föll från mitt bröst. Jag är helt frisk igen! Så i morgon blir det nog lite skumpa på altanen.....


 Man måste ju fira att man är hel igen - och får bada. Jag behöver bara hålla ärret rent och torrt och se till att jag inte får någon inflammation. Visserligen har vi ingen pool fylld, det är förbud för det, men man kan ju faktiskt bada i havet - på en undanskymd plats så ingen får se min ärrade mage! *fniss*

4 kommentarer:

Ruben sa...

Vilka glada nyheter!!! Ja, nog är du värd skumpa, egentligen är du värd skumpa varje dag, men sådant kan man ju inte rekommendera!

Ha det gott!
/Ruben

Rosor och ruiner sa...

Glada och goda nyheter, vad skönt för dig att du är frisk och kry igen! Skål för det!!
Kram Gunilla

Marlise sa...

Then come on into the sea!
Very beautiful!
You are healthy
Best regards Marlise

Ölandsvindar sa...

Nääe, man väljer sina operationer! Just när jag höll på med mina bröstcanceroperationer, hade jag kommit längst fram i kön för operation av min sneda stortå. Jag tackade nej. En sned stortå kan man leva med och med tanke på alla mordiska bakterier som härjar, vill man inte riskera något som inte är absolut nödvändigt.
Kram /Kerstin