KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

måndag 19 oktober 2015

HJÄLP!

I flera dagar nu har jag försökt kommentera hos er mina bloggvänner. Går inte! Jag har inte en aning om vad som är fel, så jag tänkte att kanske någon av er vet!? 


Rolle och Santos på Näsudden där vi tog oss en prommis igår eftermiddag.
Det är alltså inte så att jag inte läst era senaste inlägg, men jag vet inte vad jag ska göra för att få mina kommentarer publicerade. Jag ska dock göra några försök till när jag kommit hem från VC.

Dom flesta tänker nog på alla vindkraftssnurror på Näsudden, men det finns faktiskt massor av fin natur där också. Och småvägarna fram till till snurrorna är jättebra. Dom gör att man kommer fram överallt.....

Jag kan alltså gå in och läsa allas inlägg samt göra egna inlägg, men sen när jag skickar iväg kommentarerna så kommer dom inte fram. Konstigt!?

Längst ut på Näsudden ligger den här fiskeboden. Vi har aldrig lyckats ta oss ända dit ut, det är ganska sankt runt omkring . Men det allra viktigaste är att det kryllar av små rabbisar, så vi håller oss en bit ifrån udden. visserligen tror vi att Santos skulle bli glad, men det räckte med att Penny jagade rabbis här!

Nu ska jag sätta mig ner och försöka hitta felet, men lite tips vore välkommet!

19 kommentarer:

Ingrid sa...

Jag fick i alla fall en kommentar från dig igår. Hoppas att du hittar problemet. Sånt där är så retligt.
Kram, Ingrid

lavendia sa...

Sånt där kan inte jag. Är glad så länge det fungerar bara. Någon kan säkert lösa ditt problem. Lycka till. / Britt

Evas Kvarnaro sa...

Hejsan, fy bubblan vad tråkigt när det strular, jag har inte den minsta susning, inte min grej. Jag ropar hjälp till Maria när något jävlas och hin brukar reda ut problemen åt mig.Hoppas någon kan och vet.
Vilken tur att du inte fastnade i något rabbis hål, hi hi hi . . . .
Vacker prommis ni gjorde, har jag varit där ? tycker mig känna igen namnet näsudden, eller så är det från era andra promissar ni gjort dit.
Du gör även fina nya Header nästan varje gång, jag haft min från i våras.
Kanske dax att byta, måste ha Marias hjälp igen, glömmer hur man gör och då blir hon galen på mig att jag aldrig lär mig, *fniss*

Nu har Tina och Paul rest hem, det är åter lugnt i huset, fast de har ju inte härjat precis, hi hi . . .
Men varje dag hände något nytt, de skulle hit och dit, ibland själva ibland skulle vi hänga på. Vi fick även hjälp i trädgården med att gräva nya hål
(flyttat buskar). Paul är stark gillar jobba med kroppen, marken var torr och full av stenar, mycket vatten skulle blötas upp rejält.
En sådan torr höst har vi ej haft på länge.
Tina hjälpte mig putsa alla fönster - stor-städa i vardags rummet.
Nu skulle hon se hur 'hennes' rum ser ut, hi hi ... och nedanför fönstret. Rolf röjer golvet från botten, det ska bli nytt och 'knak' fritt. Just nu låter det som om han håller på att riva hela huset, *he he he*

Sköt om dig, hälsa killarna, / Eva

Annorlunda sa...

Jag är mångsysslande och kreativ människa!


Jag är en mångsysslande krativmänniska. Kattälskande, hundälskande, djurälskande småtokig 50+tant som inte kan låta bli att inspireras av allt som verkar roligt, intressant och utmanande. Jag gillar att pyssla och göra smycken, skriva, läsa, måla, teckna, sy, virka, klappa katterna, hålla på med datorn och en massa annat - tiden räcker inte till för allt. Min sämsta gren är ordning och reda, städa på freda' - men kaosforskning ägnar jag många timmar åt.
pyssel, läsa, skriva, måla, teckna, sy, skapa, dator, psykologi, antropologi, kvantmekanik, astrologi, djur, en massa annat. Jag har diagnoser: Asperger, Autism, Utvecklingstörning m.m. Att vara annorlunda liv med diagnoser! Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Har Autismspektrumtillstånd, Autism, kronisk depression. Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda! Har varit mobba hela min barn, ungdom, halva vuxna liv. Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m. I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. För samarbete kontakta mig på min E-mail: mia2@home.se Blogg: annorlundakvinna.blogg.se .............. Välkommen till min blogg. Här kommer du att få läsa om hälsa,träning, miljö, upplevelser, natur och förhoppningsvis få inspiration till att prova något nytt recept eller något annat roligt.

Intressen
Träning, kost, friluftsliv, resa, familjen

Bosse Lidén sa...

Den sista bilden är lockande fast jag inte har fyra ben och en svans. Sank mark skrev du. Vad min fantasi tänkte på bör inte präntas ner. Hoppas datorkrånglet löser sig. Kram Bosse utan svans.

Gunborg Uhno sa...

Ja när datorn börjar krångla då blir man ju lite tokig.Hade ju så där för något år sedan då jag råkat boka för att bara de med Google + kunde kommentera.Tog ett bra tag innan jag hittade hur jag skulle göra för att alla kunde skriva hos mig.
I går så fick jag lov till att installera om Windows 10 för det hade försvunnit en hel del som jag inte kunde använda längre.Känns skönt nu när allt går som det ska och att jag själv kunde fixa till det.
Hoppas du hittar felet så du kan skriva hos oss andra igen.
Kram.

ulla laiho sa...

Var tvungen att googla vad rabbis är för något - här har vi harar - inga vilda kaniner.

Teknikens hemska värld är inget jag frivilligt ger mig i kast med - kallar på svärsonen när det blir något fel.

Carita och Bertel sa...

Så irriterande när tekniken inte fungerar. Jag vill bara att allt skall flyta på och inte hänga upp sig någonstans, då blir jag helt ställd. Datorer är inte min starka sida, dom skall bara fungera. Ha det fint. Carita

mammi sa...

Stort grattis, du är den första som får ta del av min " sprillans" nya dator.Hade det inte varit för att min gamla dator, fick demenssymtom, hade jag inte bytt.Det finns inte mycket som jag känner igen.Vårt barnbarn känner en datanörd,verkligen, som ville hjälpa mig. Helt plötsligt var vi huset fullt. Vårt barnbarn, hennes mor och son, 2 kompistjejer, 3 små barn 4 mån - 4 år. Plus datanörden,som verkligen är proffs. Att jag sen inte fattar "allt" är ju en annan historia.De turades om att sitta på altanen, med dörren öppen, vilket är förbjudet med Elvis i närheten. Plötsligt kommer vår "fotvårdare" för att titta till Unos ena tå. Hade bett läkaren om en remiss till någon kunnig. Det enda han kunde rekommendera var just henne.Hon kommer körande på den livligt trafikerade vägen, och upptäcker Elvis på gatan, in med honom i bilen och kommer ner till oss. Vilken chock. Jag känner mig totalt utbränd, och Uno har fått en vecka på något som heter Stavregården. Där får man vara högst en vecka i taget,med massor av aktoriteter. Denna datorn stavar ibland lika illa som min gamla !!! Det är en Windows 10 Kan det inte finnas datorer som är lämpad för mig en gammal övermogen kärring. För att göra av med ännu mer pengar så luras jag att köpa en ny mobil, med alla finesser
Kram till er alla 3
från oss alla tre.

HWIT BLOGG sa...

Jamen så konstigt! Testa att logga in på din blogg och sen gå vidare till andra bloggar...ja jag vet inte, testa!
Önskar dig den bästa av helger.
Varm kram,
Titti

Evas Kvarnaro sa...

Men kära tider, har det inte blivit någon bättring ännu, vad trist.
Skriver ett mail, (i morgon)
Godnatt/ Eva

Gunilla Teckenberg sa...

Har det inte löst sig ännu? Jag kan dessvärre inte vara till någon hjälp, teknik är och förblir en gåta för mig.

Kram!

Susie på Stjärnarve sa...

Nej - mina datorproblem är inte lösta ännu. Inte heller mina "hålproblem", har mått dåligt med feber i en vecka nu.
KRAM
Susie

Ingrid sa...

Jag var tvungen att titta in eftersom du inte synts till på ett tag och ser att du har krångel både med datorn och hälsan. Jag hoppas att det snart löser sig på båda fronterna. Vet att jag tänker mycket på dig!
Varm kryapådigkram, Ingrid

Susie på Stjärnarve sa...

Idag är nog sista försöket med att få till inläggen hos mina vänner, sen får jag väl starta en ny blogg kanske!?
Susie

Rosor och ruiner sa...

Kikar bara in för att se hur du har det, det verkar krångla både med det ena och det andra....
Hoppas du kryar på dig!
Kram Gunilla

Anonym sa...

Hej po er i sverige. Lovade skriva ett mail, vilken hemsk menniska jag ar.
polska alfabetet har inte de sista tre boksteverna, so du for fatta vad jag menar och det blir liksom stavfel.
hur gor det for dig susie, ar det fortfarande samma holl i gong i magen ? Men vad gor man, bara att henga med,
Och gora det besta av situationen, kempa po vennen !
Her i polen ar landet i gyllende logor, so vackert och skont, kallanatter med precis under 0 strecket.
daremot ar dagarna skona, till helgen ska det bli 17 gr. Och det kommer inte gora ont, hi hi hi . ....
po tisdagar torsdagar och lordagar ar det alltid torgdagar har i samhallet, det kanns som en stad ibland,
sarskilt nar det ar marknad. De saljer allt i gronsaker, frukt, korv, kott m.m. mycket intressant. I sverige skulle manaldrig fo salja hemma gjorda korvar po detta vis, dessa varor ar exklusivt goda o kottiga, de saljs slut po direkten.
gronsaker m.m. ar da narodlat och super kvalitet. Folk ar det alltid, men denna helg extra mer.
Alla helgons helg ar den storta helgen i polen efter jul ock pask. Kyrkogardarna ar som ett blomsterhav med ljus.
De kransar folk lagger pa gravarna ar enorma, ska givetvis fotografera allt detta till helgen.
Jag har det so bra har, ar uppassad av min pojk Slawek gudson. Men han ska resa hem till sitt, staden Lodz.
Jag och vovven Kajsa ska skota oss sjalva, det bir bra det ochsa.Jag ska valdgasta andra slaktingar o vanner.
Rolf haller stallningarna hemma med arr renovera, sa vi har att gora pa bagge hall.
Nu gar vi till marknaden, det ar alltid intressant att fa beskada folket och lyssna till dras konversation, hi hi ....
Jag ar nyfiken i en strut, fniss.
Om du vill skriva nagot sa gor det pa min blogg, jag kan inte komma in pa min mail har, tyvarr.....
Krya pa kramar, skot om dig, halsa Rolle o Santos. Fran Eva i polen, Gabin

mammi sa...

Probelem med datorn, då skulle du se min. Inte en enda tangent där de borde vara. Har tangenter så det står härliga till. Skriva ut ett dokument nej,nej det går inte, kan inte ens titta på det så jag ser om foto får plats. Mängder av dessa som skall till "vägverket" och markförhandlaren, här har blivit skador så otroligt inne i huset, grundmuren spruckit, fönstret på 2:a vån. spräckt, spisen har böjt sig och kakelplattorna likaså !!! på står myndigheterna, runt skorstenen spricorr det härs och tvärs, taklister lossnar m.m. m.m. Varit en "specialare" för att titta. Kan vara tidens anda som gjort det. Det är när de kör över bron vi har här, bara några cementrör och en liten bäck som rinner utanför vårt. "får kanske skatta som strandnära" skulle inte bli förvånad. Både vår gjutna trappa och rampen har fått sprickor på flera cm. Uno fick en veckas avlastning på Stavregården ett mycket omtyckt ställe. Hela veckan planerade våra barn vad jag skulle överraskas med. Bl a Teaterrevyn, har varit där många år. Han skulle läggas in där på tisdagen och de ordnade med dialys m.m.På måndagen ringde läkaren från dialysen och skrev ut akutrecept mot en ilsken bakterie han hade fått. Fick på inga villkor in på något avlastningshem, eftersom äldre har lätt för att bli smittade. Så då gick min vecka åt skogen. Var i alla fall på Teatern och fick en present av en av de medverkande. Jag fick en jättestor Purjulök av ingen annan än Jan "Loffe" Karlsson. Var himla trevligt och god mat. Hemtjänsten kollade Uno med jämna mellanrum. Är ju rädd han sa kasa ner på golvet.Datorn jag nu har lever ett liv för sig, så även min nya "tel" som man kan göra ALLT med, till vad nytta då egentligen. När datorn skulle överta alla program o dyl (hade hjälp av en nörd) så gör han en ny adress till E-posten, vilket var det dummaste som kunde hända. Får se om jag an få hjälp med det också.
Ha det så gott alla 3
Kramar från oss tre (Elvis var helt hysterisk när Uno låg på Sjukhus precis innan han skulle till Stavrö
Kram igen

Bosse Lidén sa...

Jag ville bara se hur du har det. Styrkekram Bosse