KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

onsdag 8 juli 2020

MÅNGA BLOMBILDER Del 1

Igår morse före sju var jag på op.avdelningen på Visby Lasarett. Operationen gick bra, men eftersom jag inte visste innan hur jag skulle må närmaste tiden så tog jag en massa bilder i förrgår kväll. Här följer alltså dom:

Ser du "katten" bland hermelinerna!?

Vid "ruinen" växer en vackert röd klängros Santana. Du som är bevandrad bland gamla musikstorheter tycker nog som mig att rosen passar namnet!
Som du kanske ser så har jag ramat in (redigerat) bilderna lite olika. Det är för jag ske se vilket som blev allra bäst. Det blir alltså tre bilder av varje ros!


Min "folly" - alltså min dårskap -  bredvid växthuset nedanför poolen är helt överdådig just nu. 
På den klänger:Klängrosen Goldstern.

Den orange/aprikosfärgade Westerland.

Eftersom det nya redigeringsprogrammet krånglar, så kunde jag inte lägga in fler bilder just nu. Får återkomma lite senare med det. Just nu måste jag försöka äta lite - har mått lite illa tills nu och jag tror att med lite mat i magen blir det bättre!

SUSIE

6 kommentarer:

chica sa...

Que lindas fotos,Susie! Que bom que a cirurgia correu bem! TE CUIDA BEM ! beijos,chica e tudo de bom!

Ingrid sa...

Hoppas att operationen gick bra och krya på dig!
Kram, Ingrid

Anita, de fyra blomsterhaven sa...

Vilken otrolig blomning! Din folly är ju bara så vacker. Jättefina bilder. Men det bästa av allt var att få höra att operationen gick bra. Tänkte på dig igår. Jag hoppas nu att illamåendet gått över och att det gick bra att äta.

Ha det nu så bra som det bara går. Nästa vecka lovas lite varmare väder så att du kan vara ute och njuta av dina vackra rosor.

Kram Anita

Ölandsvindar sa...

Det är verkligen rosornas år i år. Här blommar de som aldrig förr. Trist med den hårda blåsten som förstör många av dem. Skönt att operationen är avklarad. Nu håller vi tummarna för att det räcker med den.
Kram från Kerstin

tanthuset.blogg.se sa...

Ljuvliga bilder <3 I år vill det inte växa som vanligt här, vet inte vad det beror på men jag kan ju njuta av dina blommor istället :)
Kram!

Lena i Wales sa...

Vad skönt att operationen gick bra, tänkte på dig.
Så fina bilder du samlat ihop. Underbara rosor, känner doften anda hit till Wales.
Krya på dig!