KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


fredag 15 oktober 2010

SISTA IRISARNA FÖR I ÅR

Som jag lovade (hotade med) igår följer här nu lite fler irisbilder.Det här var årets sista bilder på iris - får återkomma med fler nästa år!

TREVLIG HELG!

15 kommentarer:

Ruben sa...

Vilket ögongodis!!! Vad roligt att de artar sig så bra i din mylla!
Trevlig helg - glöm inte prommisen!
/Ruben

Anette sa...

Jag njuter gärna av dina irisbilder! Har ju aldrig lyckats med dom. Kanske skulle man testa en gång till............../Anette

Knatten sa...

Ojojoj så vackra. Jag har börjat köpa på mej lite olika irisar men har inte alls kommit så långt som du. Och jisses vad många fina det finns att välja på. Helt underbara. /Knatten

Ruben sa...

Hej Susie!
Håller med dig angående inplantering av djur enbart för att ha något att jaga. Såg ett TV-program på 8:an härom kvällen, där slottsägaren tog ut reportern (den där spinkige antikexperten, har glömt namnet - och inget fel på att vara spinkig) på fågelskytte. För man kom ju så nära naturen!!!!! De stod på en trist åker och sköt. Snacka om SNACKARE!!!
/Ruben

Oljekritan sa...

Åh..vilken jättefin blogg du har...verkligen vackra bilder,kan titta hur mycket som helst. Iris hade jag förut i min trädgård och de var så fina!! //Karina

Christina sa...

Så många fina irisar du har. Jag har bara en sort, men den sprider sig bra, så jag kanske skulle pröva fler, men var...hmm?

Anonym sa...

Irisar kan man aldrig se för mycket av :-) Så otroligt vackra!

Ha det gott!
Christer.

Jord under naglarna sa...

Du verkligen massor av fina irisar!!
Vackert!

mammi sa...

Är det vanligt att Irisar inte blommar första året? De jag fick av dig i höstas har inte blommat i år. Får nöja mig med att titta på dina urläckra.
Kram

Ninne sa...

Alla lika härliga. Trött är jag ikväll, men måste kika hos dej innan jag nannar kudden. NU sover jag säkert gott efter de fina Irisarna.
Ha en bra sönd. o kramisar
Ninne

ormbunke sa...

Vilken explosion av färger. Inte visste jag att det finns så många olika irisar.
Jag får nog ta och gräva upp lite av den enda sorten jag har och plantera dit lite fler färger. Ha en bra söndag. Kram. Anita

mammi sa...

Tack för din kommentar om irisarna. De står faktiskt precis som du sa, får väl avvakta till nästa blommning. I natt tog frosten i princip alla blommor.
Kram

Oljekritan sa...

Kul att du är min bloggvän nu!! Detta med att läsa bloggar och få bloggvänner är så kul............roligt att få följe! Kram Karina

Ölandsvindar sa...

Vilka fantastiska blommor irisarna är. Vill ha massor men de som är vackrast är ganska dyra. Får väl fylla på med en sort om året.
Kram
Kerstin

Maria Berg sa...

Ååååå läckert!!! Blir bara mer och mer sugen på fler sorter iris - tack för att jag redan fått några av dig!
Men den vita lupiner vad härligt at den blommar så länge. Jag såg vit mjölkört i år men har ännu inte lyckats skaffa den till min trädgård.


Läste Rubens kommentar om det där med plantera in vilddjur för jakt, var i Berlin och Ederwald i helgen och där såg en fotbollsplan (inne i staden ) helt förstörd ut och jag frågade varför - VILD SVIN!
Nej låt djuren leva där dom hör hemma.

MB