onsdag 20 mars 2024

INGET KUL

 I brist på nåt kul att skriva om så började jag igår att roa mig med att göra några nya headers. Men av någon anledning så gick det inte så bra, så nu har jag återigen gjort en ny!


Vi var visserligen ute och åkte igår och jag såg både snödroppar och vintergäck, men det var när vi var på vägen till Klintehamn tidigt på morgonen. Alltså hade vi inte tid att stanna och fota, så jag bjuder på "gamla" bilder från 2012. Och på hemväg därifrån ville vi bara hem så fort som möjligt. Vi var båda trötta och jag var dessutom också  törstig och hungrig efter 10 timmars fasta.

 

I veckan var vi ju till lasarettet i Visby för min uppföljande mammografi och nu var det alltså dags för uppföljande stroke/hjärtsviktsprover. Risken är också stor att jag fått åldersdiabetes. Ska till läkaren på VC i Hemse på måndag. Dom här proverna skedde på nåt som heter Trygghetspunkt Klinte som är öppet en gång i veckan och ligger i det som tidigare var Klintes vårdcentral. Så precis som vanligt sista året är det bara trista saker som händer mig. Fattas nu bara att undersökningarna och proverna visar nåt skit... 

Det blåste hemskt och kom snö i helgen. Visserligen inte så mycket, men det var vitt både på marken och på alla buskar och träd. Som tur var så låg det inte kvar så länge, så nu kan man kanske få se lite vårblomster i morgon när vi ska till Klinte igen. Den här gången dock för nåt betydligt trevligare än att ta prover, jag ska till fotvården! Ska bli så skönt!!


SUSIE

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Trygghetspunkten i Klintehamn är en välsignelse när man bara behöver lämna ett blodprov, men man måste beställa i tid, för de har ofta fullt.
Hoppa att dina prover är bra, så att du slipper mera krångel med hälsan.
Ha det så skönt på fotvården!
Kram, Ingrid

Maribel sa...

Hej Susie!
Håller tummarna för att allt är bra.
Ha det gott /Kram Marika

Rosor och ruiner sa...

Jag hoppas du får goda nyheter av provresultaten!
Kram Gunilla