KOMMENTAR


VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

onsdag 28 oktober 2020

VILKA "SOMMARGRANNAR" VI HAR!

Onsdagskväll kl. 16.30, mörkt ute. Vi har precis satt oss för att äta middag. Då plötsligt knackar det på altandörren..... 

Vad eré här!? Susie blev rädd, man såg inte ut genom glasrutan på grund av mörkret - var det verkligen någon där ute? Jag gick och kollade och jodå, där stod grannfrun Märta med en av sönerna. Hon hade en en stor blomuppsättning i en skål med sig till oss!

Vadå överraskning! Familjen hade fått reda på vad som hänt oss sista tiden. Vilka snälla människor!!  Vi blev mycket tacksamma och glada. Inte bara kvällen var räddad.....

ROLLE

Jag blev som sagt lite rädd först, visste ju inte vad som väntade där ute i mörkret på altanen, så jag kom mig inte ens för att säga tack. Alltså får Rolle lägga ett tack i deras brevlåda morgon. Nu står krukan på altanen över natten, sen ska jag försöka få till det så den kan stå vid ingången i morgon. Tror att det kan bli riktigt snyggt!

Den som läser den här bloggen kanske kommer ihåg att för några veckor sen fick vi två buketter av grannar och vänner - men blir riktigt varm i hjärtat och känner stor tacksamhet!


SUSIE

4 kommentarer:

chica sa...

Que lindo carinho e tão bom ter vizinhos assim!Beijos,chica

Anita, de fyra blomsterhaven sa...

Vilka omtänksamma grannar. Så mycket en sådan gest kan göra. Jättevacker blomsteruppsättning. Jag blir glad för er skull, att ni har så fina grannar.

Kram Anita

Ingrid sa...

Så omtänksamma grannar ni har!
Ha en fin torsdag och jag hoppas att solen lyser på Stjärarve också.
Kram, Ingrid

Lena i Wales sa...

Så fint av grannarna.
Uppmuntran och omtanke betyder så mycket!
Kram!